![]() |
Cevap : Günün Sözü
İnsanları düz bir yolda tanıyamazsın, ta ki ilk yol ayrımına kadar... Barış V. ([KAPLAN]) |
Yaşadığın olumsuzlukları hep bir istisna kabul et ki, hayattan beklentilerin hiç azalmasın. Barış V. ([KAPLAN]) |
Günde bir kez olsun gülmeli ve neşeli olmalıyız. Sevinci öğrenirsek, başkalarına acı vermeyi de unuturuz. NİETZSCHE |
Diğer Tüm Kanıtları Bir Yana Bırakırsak, Baş Parmak Bile Benim Tanrının Varlığına İnanmam İçin Yeterlidir "
"İ. Newton" |
Bakara suresi- 154. Ayet-i Kerime: 'Allah yolunda öldürülenler için 'ölüler' demeyin. Tam aksine, onlar dirilerdir ama siz farkında olmazsınız.' |
Al-i imran suresi- 169. Ayet-i Kerime: 'Allah yolunda öldürülmüş olanları ölüler sanma sakın. Hayır! Onlar diridirler. Rablerinin katında rızıklandırılıyorlar.' Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin:( |
Cevizi kırıp özüne inmeyen ,hepsini kabuk zanneder!!!
|
bugün karsımıza çıkan sorunlar gecmişte yaptıgımız hatalardır.gelecekte karsımıza çıkacak sorunlar ise bugün yaptıgımız hatalardır.
|
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür... (J.Harris) |
Karanlığa küfredeceğine kalk bir mum yak "Konfüçyüs" |
Ey insan! Bol kerem sâhibi Rabbine karşı, seni aldat(ıp günaha daldır)an nedir? (İnfitar, 6) |
"Gençlik bir kuş idi, uçtu, tutamadim, yaşlılık bir kürktü; giydim, çikaramadim!" |
Doğru oldugundan emin ol sonra ilerle. "David Crockett" |
Düşünmeden konuşmanın cezası konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. Yazar: Bilinmiyor |
Bir kişiye yapılmış haksızlık,bütün topluma yöneltilmiş bir tehdittir.
MONTESGUİE |