Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Turp Soslu Kızarmış Brokoli

Konu: Turp Soslu Kızarmış Brokoli Konuyu Yanıtla
Kullanıcı Adınız: Giriş Yapmak İçin Buraya Tıklayın
Spam Koruma! Lütfen aşağıdaki işlemin doğru cevabı yazınız.
Babanın annesi senin neyin olur ?
Başlık:
  
Mesaj:
Mesaj Simgeleri
Mesajınız için listeden bir simge seçebilirsiniz:
 
 

İlave Seçenekler
Çeşitli Seçenekler

Konuyu Gözden Geçir (İlk Önce En Yeni)
06-28-2012 11:29 AM
Prof. Dr. Sinsi
Turp Soslu Kızarmış Brokoli

Turp Soslu Kızarmış Brokoli Tarifi - Turp Soslu Kızarmış Brokolinin Yapılışı

Malzemeler:

Turp sosu:

1 bağ kırmızı turp,

50 g krema,

tuz,

karabiber

Hamur:

120 g un,

3 yumurta,

150 g yoğurt,

1 tutam kimyon,

2 yemek kaşığı susam

Brokoli:

600 g brokoli,

kızartma yağı

Yapılışı:


Sos:

Turpları yıkayarak mikserde püre haline getirin Püreyi bir süzgeçte süzülmeye bırakın, tuz, krema ve biberle karıştırın

Hamur:

Susam hariç, bütün malzemelerden hamur hazırlayın Hamuru 15 dakika kabarmaya bırakın, son olarak susamı karıştırın Brokolileri yıkayarak kurulayın ve lokma halinde kesin Brokoliyi hamura hatırın ve 1 70 - 190 derecede kızdırılmış yağda altın sarısı renge gelinceye dek kızartın Brokolileri bir kağıt peçetede süzülmeye bırakın ve sıcak olarak sos ile sunun Beyaz ekmek ile servis yapın

forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.