| 10-29-2012 10:28 AM | |
| Prof. Dr. Sinsi |
İftar İçin Yemek Tarifleri Tantuni Tarifi İftar İçin Yemek Tarifleri Tantuni Tarifi Malzemeler 500 gr kuşbaşı et, 2 bardak su, 1 demet taze maydanoz, 1 demez taze nane, 1 demet taze soğan, 1 çorba kaşığı Sütaş Tereyağı, Tuz, Kırmızı biber, Sumak, 5 adet lavaş ekmeği ![]() Yapılışı Kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayın Yıkayıp süzdükten sonra sade tereyağı ile birlikte etler suyunu bırakıp çekene dek kavurun 1 yemek kaşığı toz biber atıp ocağın altını kapatın Etleri kenara alın Saca yeşil soğan, kuru soğan, domates ve yeşil biber doğrayıp, kalan yağın içinde 5 dakika karıştırarak kavurun Etleri tekrar saca aktarıp tüm malzeme ile birlikte birkaç dakika daha kavurun İsteğe göre pide ekmeğinin içinde servis yapın
|