Üstteki Üye İçin Cinayet Planı |
03-01-2007 | #1 |
90burcu
|
Üstteki Üye İçin Cinayet PlanıEwet Arkadaşlarr üstteki üye için cinayet planı yapıosunuz |
03-14-2007 | #2 |
ErGENEKON_GS_48
|
ellerini ayaklarını yataa bağlardım sonra üstüne ılık su dökerdimve ve ve ve ve veeee sonrada üzerine bi inek oturtup o ölene kadar ona bakardımARTI espiri yapardım durmadan ona
03-18-2007 | #4 |
ErGENEKON_GS_48
|
okadarcıkmıBeni ne kadar sevdiini şimdi anladım acısız bi ölüm hazırlamışsın benim içün |
03-18-2007 | #6 |
ErGENEKON_GS_48
|
pardon ben yanlış anladım İii ozman bak saa ne yapacam şimdiilk önce seni denize gireceimizi sölierek kandıracam denize girdikten sona seni tenha bi yere cekip kafanı iki kaya arasına sıkıstıracamVe sona cıkıp üstüne atlıcam kafan kaya arasında kalacak geri kalan kısımlarınıda balıklara yem yapacammhahahahahahahhhhaaaaaaaa |
03-18-2007 | #7 |
arman_gs
|
motoruna bomba yerlestırıdım ve patlatırdım ondan sonra mezarınıda sukru saracaogluna gomerdım :) |
03-22-2007 | #12 |
rebellious23
|
önce seni bir sandalyeye bağlarım oturduğun yeri ortadan delerim ve oraya içinde fare olan bir kap koyar kabı ısıtmaya başlarım kap ısındıkça hayvan başlar delmeye altdan ve ağzından çıkar :))) korkma ya bu kadar piskopat değilim direk kafana sıkarım |
03-22-2007 | #13 |
ErGENEKON_GS_48
|
Korktum yafffPsikopatlık saa mahsustur ama geyikte baaSana en zevkli ölümü ayarladımGülerek |
03-27-2007 | #14 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Seni futbol sahasında öldürmeyi düşünüyorum Ergenekon Attığın her gol için el parmaklarından birini keseceğim, atamadığın her gol içinse iki parmağını keseceğim Atmayı reddedersen yavaş yavaş üç parmak gidecek Parmakların tükendiğinde sıra kollarını matkapla delmeye gelecek Aynı şekilde attığın her gol için bir, atamadığın her gol için iki delik Atmayı reddedersen tornavidayla üç delik Kollarından birinde on delik olduğunda seni taraftar koltuğuna bağlayıp gözlerini diş temizleyicisiyle oymayı düşünüyorum Göz sıvın aktığında ise neşterle nazik bir şekilde kalbini çıkaracağım Ama korkma, işkenceye başladıktan bir süre sonra bunların hiç birini hissetmeyeceksin |
03-27-2007 | #15 |
suskun
|
Ben kıyamam kimsye ama neyse,Bende gazozuna fare zehri koyardım isimsiz karanlık:))