Aslan Masalı Kısa Masallar |
10-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslan Masalı Kısa MasallarAslan Masalı Kısa Masallar Büyük ormanların birinde çeşit çeşit hayvanların olduğu bir orman varmışBu hayvanlar canları çok sıkkınmışÇünkü aralarında bir türlü kral seçemiyorlarmışSeçmeye kalkışsalarda kavga çıkarmışSevimli tavşan:bakın böyle yaparsak bu dost orman ne işe yarayacak? Hadi gidelim bilge kurbağaya o ne yapacağımızı iyi bilir:demişHerkez bu öneriyi bir hoş görmüşGitmişler yaşlı kurbağa:Ben bilmem arkadaşlar merak etmeyin en güçlü kimse onu seçerseniz daha iyi olur e bizim hayvanları salmışAt:Çocuklar ben bir bizim yakınımızda bir orman varOrada bir aslan varO benim dostumdurBize seve seve krallık yapacaktırGideyim çağırayımmı?:demiş herkez:evet bakalım çağır:demişlerAt aslana yalvarmış yakarmışSonunda aslan dayanamayıpat çok mutlu bir şekilde ormana dönmüş aslanda arkasından:yeni kralınız benim merak etmeyin hiç korkmayın ben size hem dostluk hem kralık yapacağım Demiş herkez çılgınca alkışlamışO gün bugündür her hayvan yeni krallarına bayılmışlarNiye mi? O kendilerine saygı duyormuşta ondan |
|