Düşe Yatmıştır Ruhun |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşe Yatmıştır RuhunDüşe Yatmıştır Ruhun "bu gül dağı devirecek" dendi "bu gül bağı da devirecek bu gül suları da kurutacak gül olacak ne varsa" senin bundan haberin olmayabilir farklı bir düşe yatmıştır ruhun ama ne dendiyse doğrudur kımıltısız duruşun gibi duruyor bulutlar kimbilir yine kim üzdü saf hüsün olan bir bahardan koparılıp gelmiş gibisin öyle gül gibi ne varsa güzel bildiğim onun gibi "öptüm sonsuz gidişinden" deyip kaç kere kaç kere ölür gibi olup -sustum anlatamıyorum gitme çok sürmez seni söyler bütün kuşlar bilmem kanadım da mı kırık ayaklarım dolanıyor görününce sensizlik -gitme diye yalan bile söylerim- "adın bir başka iklimin habercisi" "bu gül dağı devirecek" dendi "bu gül bağı da devirecek bu gül suları da kurutacak gül olacak ne varsa" senin bundan haberin olmayabilir farklı bir düşe yatmıştır ruhun ama ne dendiyse doğrudur kımıltısız duruşun gibi duruyor bulutlar kimbilir yine kim üzdü saf hüsün olan bir bahardan koparılıp gelmiş gibisin öyle gül gibi ne varsa güzel bildiğim onun gibi "öptüm sonsuz gidişinden" deyip kaç kere kaç kere ölür gibi olup -sustum anlatamıyorum gitme çok sürmez seni söyler bütün kuşlar bilmem kanadım da mı kırık ayaklarım dolanıyor görününce sensizlik -gitme diye yalan bile söylerim- "adın bir başka iklimin habercisi" Ömer Asım |
|