Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hasret, sözleri, uzun

Hasret Sözleri Uzun

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hasret Sözleri Uzun

Hasret Sözleri Uzun

ZAMAN GECMEZDI INAN SANA KAVUSMANIN UMUDU OLMASAYDI,CAN DAYANMAZDI INAN EGER HASRET DOLU MEKTULAR OLMASAYDI,HER GECE DUA ETTIM TANRIYA DUYSUN DIYE,SANA VERDIGIM SOZU TUTMAYA OMRUM YETSIN DIYE,OLUM GELIP ALMADAN ONCE SANA DONMEK BOYNUMUN BORCU,BOSUNA CEKILMEDI BUNCA ACI,DAYAN NE OLUR BIRAZ DAHA DAYAN,BU YALNIZ GECEN AKSAMLARI SANA,UNUTTURMAK BOYNUMUN BORCU

SACLARIMI KESIP RUZGÂRA ATACAGIM! TA KI HABER GOTURSUN BIR GUN SANA! ICIMDE BIR SEYTAN VAR, DIYOR KI: AKLINA NE GELIRSE YAPSANA

GOZLERIM BAHARI GORMEZ OLDU TENIM GUNESI DUYMAZ OLDU ICIMDEKI TEK OZLEM SEVGIN GOZLERIMDEKI YAS DINMEZ OLDU

SENINLE ELELE GEZMEK SANA SARILIP YILDIZLARI SEYRETMEK GOZGOZE AGLAYIP GULMEK YASAMAK ISTEDIGIM SON ANLAR OLDU

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com