Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > EÄŸitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deniz, gözlüm, hasret, yazılar, özlem

Deniz Gözlüm Benim Hasret Özlem Yazılar

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deniz Gözlüm Benim Hasret Özlem Yazılar

Deniz Gözlüm benim

DENÄ°Z GÖZLÃœM: HAYATIMIN SIRADAN GÃœNLERÄ°NDEYDÄ°M SENÄ° GÖRDÜĞÜMDE SENDE BAÅžTA SIRADAN GELDÄ°N BANA AMA SONRASINDA HİÇ ÖYLE OLMADISANA BÃœYÃœK BÄ°R SEVGÄ°YLE BAÄžLIYIM Ä°NANAMAZSIN Ä°MKANSIZ AÅžKLAR OLUR DERLERDÄ° HİÇ Ä°NANMAZDIM AMA BENÄ°M AÅžKIMDA Ä°MKANSIZ OLANAKSIZDENÄ°Z GÖZLÃœM BENÄ°M ÇOK YAKINIMDASIN Ä°NAN BÄ°R NEFES KADAR AMA BÄ°R OKADAR DA UZAKSIN BAÅžKA DÄ°YARLAR GÄ°BÄ° :HAYATIMDA KÄ° EN ÖNEMLÄ° ÅžEYSÄ°N ÅžU AN Ä°NAN NEFES ALMAMDAN BÄ°LE ÖNEMLÄ°SÄ°NDÃœNYA BÄ°R YANA SEN BÄ°RYANAAÅžKIMIN ADRSÄ° YOK MAALESEF TEK BÄ°LDİĞİM Ä°MKANSIZ AÅžK BENÄ°MKÄ°SÄ°BÖYLESÄ°NE SEVERKEN BÖYLESÄ°NE YAKINKEN Ä°NAN O KADAR ZORKÄ° O KADAR ACI KÄ° DENÄ°Z GÖZLÃœM O GÃœZEL GÖZLERÄ°NE BAKIP SE NÄ° SEVÄ°ORUM DEMEYÄ° OKADAR ÇOK Ä°STÄ°YORUMKÄ° AMA OLMUYOR YAPAMIYORUMEÄžER SENÄ° SEVDİĞİMÄ° SEN BÄ°LÄ°RSEN HAYATIM DAKÄ°Åž Ä°NSANLARI SÄ°LMEM LAZIM AÄ°LEMÄ° EŞİMÄ°YAPTIÄžIM YANLIÅžIN FARKINDAYIM AMA Ä°NAN ELÄ°MDE DWEĞİL SEVÄ°YORUM BE Ä°NSAFSIZSENÄ° SEVMEK SEVDALARIN EN GÃœZELÄ° AÅžLARIN EN BÃœYÜĞÜ BELKÄ° BÄ°LSEYDÄ°N SENÄ° SEVDİĞİMÄ° BÖYLE BEKLEMEZDÄ°M SENÄ° UZAK TAN SEVMEK EN DOÄžRUSU HERKES İÇİN EN DOÄžRUSU ACI ÇEKMEK TE OLSA EN Ä°YÄ° SÄ° BÖYLE SEN BÄ°LME SENÄ° SEVDİĞİMÄ° BEN YAÅžARIM SENÄ° BENDE DENÄ°Z GÖZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜà œÃœMMMMMMMMMM CANIMM DUYMASANDA GÖRMESENDE BUNLARI SENÄ°Ä°Ä°Ä°Ä°Ä°Ä°Ä°Ä°Ä°Ä°Ä° ÇOKKKKKKK SEVÄ°Ä°Ä°Ä°Ä°Ä°Ä°Ä°Ä°Ä°Ä°YOOOORUUUUUUUUUMBEN SENÄ° UZAKTAN SEVÄ°YOR VE SANA DAÄ°R BÃœTÃœN HAYEELLERÄ°MLE MUTLU OLUYORUMSENÄ° DÜŞÜNMEK BÄ°LE BANA HUZUR VERÄ°YOR

büyük aşk

nsanlar Hikayelerin basinda nasil baslasalar bilmezler derler!(Bu gercekden de öyle)NAsil baslasam diye bilmem Askimi size nasil dile getirsemBen daha Aski yeni tatmaya baslamisacinin gercek askinin ne demek oldugunu yeni ögrenmekdeydimYani size simdik anlatcagim hikaye bir Kis AskiydiBenim icin en güzel kis ve yaz aski diyelimCünkü Ilk görüstügümüz an Yaz aylarin sonuydu1 Gün geri dönmeden evel arkadaslarima haber verebilmek icin geliom diye internet cafeye gitmisdin ve orda onu görmüsdük O mavi gözleriyle bana bakiordu bende tabi beli etmemek icin bakmiodumO günden sonra o aklima girmisdiOndan hoslanmaya baslamisdimAma ona beli etmemisdim(Cünkü Korkuodum)Bu iliskedede Askda kaybetmek istemiordumGeri döndügümde KAlbim onunla kalmisdiHer an, Her yerde aklimda o vardi aklimdan cikaramiordumOnu tanimadigim halde onun icin gözyaslarim akmisdi1-2 ay gecdikden sonra onu az olsada unutmusdumBir persembe aksami saat 22:00da saatinide hatirliorum:Dbenim msni biri eklediOnun adiyla ben sasirmisdim hemen kabul ettim ve o günden itibaren iliski yasamaya basladikEn güzel en mutlu anlardi benim icin 3 ay sonra tekrar tatile cikcakdik ve hergün birbirimizle konusurduk yazisirdikyani ilk bi sanal aski diye biliriz Günler geldi gecdiVe tam O gün Geldi sabah 8de ilk bakisdigimiz yerde buluscakdik ve ben Sabah uyuyamasmidim cünkü gec kalirim diye korkuordum Ve bakdim ki saat 10 olmusduhemen hazirlandim yanina gittim bide bakdim yüzüme bakmadan yanimdan gecdi:(aklimdan her türlü sey gecirodu benden nefret mi ediordu, beni beyenmemismiydi neyapcagimi bilmiordumama tek isim onun hemen boynuna sarilmak olduO anda onun beni sarilip kokladigi an dünyalar benim olmusdu onu hic birakmak istememisdimÖzür diledim ondan niye gelmedin dedi sogukda bekledim seni dedi onu hemen kolarimin arasini alip isitimBEni affet diye yalvardim! Cünkü onu kaybetmek istememisdimOnu ilk gördügümde oranin benim icin bi mezar olcagini hic bilmezdimBirlikdeydik her gün her saat yanindan ayrilmazdim kahvalti ederdik elimize bit tost alirdik yerdik1 haftasi böyle gecmisdi O bir haftanin bir cennet olcagini bilmezdimama sonra kuzenim bana bir sirini güvendikden sonra Dünyam yikilmisdine yapcagimi bilmezdimAgladim o aksamonu kaybederim diye ama benim askim gelip kendi demisdi neden kötüsün demisdi biliorum kuzenin beni seviyor dedigindesusdum kaldim devami ne gelcekdi seninle ayrilcam miyoksa seni sevmiyorum artikmi?? bilmiordum o anda sankit dünya durmusdu benim icin ve bekliordum agzindan cikan sözcükleri bana aci mi yoksa mutluluk mu vercekdiTabiki askim bana seni seviyorum seni asla birakmam korkma demisdi biyandan mutluydum öbür yandan korkuordum kuzenimin ögrencegini cünkü kalbi kirilcakdi:( Kuzenim beni affet ama onsuz yapamiordum senin onu sevdigini bildigim halde ondan ayrilmadim cünkü yapamadim onsuzOnu cok seviyordumKuzenim gel sinemaya gidelim demisdi bende hemen tamam demisdim cünkü kuzenim O da gelsin demisdiBEnde hemen gittim sordum ona oda bana sarilip yanagimdan öpüp sen neriye gidersen bende oraya gelirim dedi ve sinemaya gitmisdik elerimizi hic birakmadik tabiki kuzenim yaninda degil elerimiz koltuklarin altindaydi:Dsacma gelebilir ama mecburdukhehe!Ayrilma zamani gelmeden 3 gün önce askimin en yakin arkadasi bana cikma teklifi etmisdi bende hayir biliorsun ben askimi seviyorum demisdim oda bana pisman olma sonra dedi bende asla demisdimBana seni aldatio seni sevmiyor demisdi buna inanmadimVE gittim onunla konusdum ve bana dogru demisdiNeden bana bunu yaptim diye sordugumda benden özür dilemisdi!VE ONUN ASKI DAHA AGIR BASIO DEMISDI VE AYRILMISDIK ama ben onsuz yapamadim bir saat sonra beni affet lütfen diye yalvardim o suclu olsada onu cok seviyordum ve 1 gün olsada beraberdik tekrarama ertesi gün bi olay cikdi benim sevdigim cocuk o sevdigi kizin en iyi kankisinin bacagindan bicaklamisdi sirf o kizz icin;( halla anlamiorum neden ? onunla konusdum onsuz yapamiorum demisdi bana ama benide sevdigini söylüyorduO gün ayrildim agir gelsede mecburdum onsuz yapabilmegi cünkü beni aldatmisdi ve beni sevmiyordu! Ona sunu demisdim beni seviyorssan son gün beni görmeye gelirsin ilk tanisdigmiz yerde saat 12de gelseydi okuldan atilcakdi cünkü son günüydü o gün gelmisdi yarim gün alip okuldan kacmisdi sirf benim icin ve gitmeden evel BANA SU SÖZLERI demisdi Beni Affet senden cok hoslaniom hoslanmasaydim gelmezdim öbür kizin aski daha agir basio seninkisinden beni bekle bana 1 ay zaman ver sana bir e-mail yazarsam demekdir seni daha cok seviyorumama böyle bi e-mailin gelcmicegini biliordum cünkü o kizi hergün görcekdi beni ise nerde görcekdi ben geri döncekdim kaldigim yereVE bana beni cok Özlicegini dedi yanagima son bi öpücük kondurup sonkez arkamdan bakdi göz yaslariyla akan gözlerimle gözlerine bakdim ve sunu dedim bende seni cokk seviyorum seni asla unutmicamBEnde seni özlicem deddim öpdüm yanagindan sikica ömür boyu birakmak üzere onu birakdim ve sonkez arkama bakdim gittimO günden beri ne gördüm ne sesini duydum ve tek korkum bu yaza tatile gittimigzde onu tekrar görüpde Asik olmamCünkü o benim en büyük askimdi ve onu halla ne olursa olsun unutamamdim ve UNUTAMICAMDASevipde sevilmeyenlere!Bu ask hikayemi sizlerle paylasmak istedim farketiyseniz onun adini hic anmadim cünkü ADI BENDE SAKLIABu hikayeyi okuyupda beni anlarsiniz ilk askin büyük ask olcagini bilmezdimINSANLAR NE OLURSA OLSUN O ILK ASKINI ASLA UNUTMAZ::::!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

forumsinsi.com