Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adına, dostluk, sözler

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

Dostluk Adına Sözler

♥ Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın

♥ Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüşBiz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız

♥ Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada

♥ Dost deniz kenarındaki taşlara benzerÖnce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsınİşte sen o kıyamadıklarımdansın

♥ Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım

♥ Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmalarınama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık

♥ Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın

♥ Başkalarına kendinden fazla değer verme Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır

♥ Yaşam gülmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindirUNUTULMADIN!

♥ Gülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere Öyle bir dost edin ki; kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın

♥ Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan

♥ Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçmeNe eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma !

♥ Mutluluğun peşinden koşma mutluluk senin peşinden koşsun ve hayatta öyle mutlu ol ki gözlerinde akan bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun

♥ Belki diyorum; SEVGİ nin ne demek olduğunu biliyoruz ama GENÇLİĞİN ne demek olduğunu anladığımızda bu dünyadaki işimiz bitmiş olacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

♥ Eğer herkes dost sandığı kimselerin bir de kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada pek az dost kalırdı

♥ Dostlar ırmaklar gibidir; kiminin suyu az kiminin çok, kiminde ellerin ıslanır sadece kiminde ruhun yıkanır boydan boya…

♥ Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları?

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur

♥ Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgili,kimi zaman saksıda bir çiçektir, ama asıl dost seni senden çok sevendir Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak

♥ Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz

♥ Fani dünyanın baki padişahı değiliz Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz

♥ En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine, en derin sevgileri kalbine bırakıyoruHep Mutlu Ol

♥ En Koyu cehelet hakkında hiç bir şey bilmediğin bir şeyi redetmektir

♥ Zengin; çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir Kalb zenginliğinden mahrum olan kimse, ne kadar geniş servete sahib olursa olsun yine fakirdir Tamamı ve hırsı sebebiyle de halk nazarında hakirdir Kalbi zengin olan kimse de ne kadar fakir olsa herkesin nazarında muhteremdir

♥ Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin

♥ Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler bağrına taş basarsın acılar bir gün diner giden gitsin aldırma yangınlarda söner sakın bakma arkana krallar önde gider

♥ Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin

♥ Rüzgarın kemanını çaldığı,damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıpta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

♥ Bin damla umut serpilsin yüreğine bin umut dolsun günlerine Binbir hayalin gerçek olsun

♥ Ben dostun kokusunu uzak diyarlardan alırım ve onun gülüşünü nerde olsa tanırım Ne mesafaler mesafedir dostunla ne de ayrılıklar hüzünlü

♥ Baharın güneşi bahtına doğsun acılar kederler gönlünden uzak olsun Tüm güzellikler ve mutluluklar senin olsun

♥ Yürek umutlara gebe olduğundan beri dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi yüreğimiz dar ağacındayken bile ölüme koşup dostumuzu sevmeyi bildik

♥ Gün gelir buslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin

♥ Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye

♥ Acıların bir kum tanesi kadar küçük,mutlulkların nisan yağmuru kadar bol olsunHayatta bir kere ağlarsan oda mutluluk olsunDostum

♥ Hayal kur, ne hayal kurmak istersen Gez, nereye gitmek istersen Ol, ne olmak istersen Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve sadece bir şansın var bütün bunları yapabilmek için

♥ Koca bir çölde kum tanesi olmak yada okyanusta su damlası ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak

♥ Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçargüneş yanlız olsada etrafa ışık saçarüzülme doğruların kaderidir yanlızlık,kargalar sürüyle,kartallar yanlız uçar

♥ Eğer gerçekten birini seversen, Onu özgür bırak! Sana ait olmak isterse bir gün mutlaka geri Gelecektir Gelmezse de boşa peşinden koşma Asla da senin O L M A Y A C A K T I R

♥ Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karsılaşırlar aşk kendinden emin bir şekilde sorar: ben senden daha candan ve daha yakınım sen niye varsın ki bu dünyada? arkadaşlık cevap verir: sen gittikten sonra arkanda bıraktığın gözyaşlarını silmek için

♥ Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcak bir kucaksa ve dostluk için ateşe atılmaksa, dünya durana, can bedenden çıkana dek sevdiğimsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

♥ Kalbin hangi arzuların özlemi ile çarpıyorsa hayat rüzgarların seni ona kavuştursun

♥ Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar

♥ RÜYA; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektirARKADAŞ;uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektirHAYAL GÜCÜ; bizi bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgardır,ve HAYAT; içinden ne çıkacağını bilmesek de açmamız gereken bir zarftıraçtığın zarflardan hep güzel şeyler çıkması dileğiyle

♥ 'Yalnızca bizim gibi insanlar,benim gibi yaşama delicesine aşık olanlar ve mücadelemize ve eskisinden çok daha iyi olan çalışmaya aşık olan insanlar- amacı doğru olarak olduğu gibi görünmeye başlayan ancak bizim gibi insanlar- bize kalmış tek bir şans bile olsa dostlarını terk etmezler

♥ Hayat; yaşamayı, Mutluluk; gülümsemeyi, sevgi; Haketmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk;paylaşmayı bilen için vardır

♥ İçinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın Gözlerin hep gülsün, mutluluğu sende arasınlar, ama onu öyle bir yere saklaki gerçekten isteyen bulsun

♥ O masum yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın dost eli elini hiç bırakmasın ne olur

♥ Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!

♥ Sevmekten korkmadığımız, söylemekten utanmadığımız saygının değerli, düşüncenin önemli, umudun sonsuz olduğu yarınlarda, mutlulukla geçireceğiniz bir ömür dileğiyle

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

Olamazsın

Başka özün, başka sözün,
Çok farklı şeylerde gözün,
Görmedim maskeli yüzün,
Sen bir yaren olamazsın

Ağzından çıkar hep yalan,
zehirlisin aynen yılan,
Nedir ki elinde kalan,
Sen bir yaren olamazsın

Kimi aşktan, kimi dertten,
Tattığın her haram etten,
Şairlik hanki niyetten,
Sen bir yaren olamazsın

Bırak yazmayı çizmeyi,
Masum kulları ezmeyi,
Dağda, ormanda gezmeyi,
Sen bir yaren olamazsın

Herkes gülerken haline,
Biraz sahip ol beline,
Kırmamak için diline,
Sen bir yaren olamazsın

Gözün hep metaryellerde,
Hiç olmadı helallerde,
Varacağın baki yerde,
Sen bir yaren olamazsın

Amacın hep para ve pul,
Herkese ediyorsun zul,
Yazık; olmuşsun kula, kul,
Sen bir yaren olamazsın

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

DOSTLAR ARASINA HASRET UCURUMU GIRDIGINDE, YILDIZLARLA VUSLAT KOPRUSU KURDUK YUREKTEN YUREGE GONLUMUZUN HASRET GUNLUGUGNE UNUTMAYI VE UNUTULMAYI HIC YAZMADIK

GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN SONRA ATESE, SUYA AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLANCAN DOSTUMA

DOSTLUKLARA MESKEN ßU YUREK ASKLARA DEGIL SEVGILININ GOZLERINE DEGIL DOSTUN SOZLERINE, SELAMIN'A MERHABASINA MUHTAC BU YUREK MERHABA EY DOST BU GECE DE YUREKTESIN

DOSTLUK GUNAH OLMAYACAK KADAR MASUM, KOLE OLMAYACAK KADAR OZGUR, UMULMAYACAK KADAR YAKIN, UNUTULMAYACAK KADAR DERIN, TEK BASINA YASANMAYACAK KADAR ZORDUR

ARKADASLIKLAR ASKA DONUSEBILIR,AMA ASKLAR ARKADASLIGA ASLA DONUSEMEZ

ARKADAS KIS ORTASINDA YAZ GETIREN,DOST COL ORTASINDA SUYUNU PAYLASANDIR

SEVGILER GECICI OLABILIR ASKLARDA OLUMLU OLUMSUZ OLAN TEK SEY DOSTLUKLARDIR

DOST VARDIR GIDA GIBIDIR,ONU HEP ARARSINDOST VARDIR ILAC GIBIDIR GEREKIRSE ARARSIN DOST VARDIR HASTALIK GIBIDIR, ONU ARAMAZSIN O SENI BULUR

BUTUN DUNYAYI SEVGININ RENKLERINE BOYAYIP INSANLARA DAGITKENDINI SEVGININ BIR RENGI DIYE TANIT CUNKU SENIN VARLIGIN SEVGIYE EN BUYUK KANIT!

BEN NE ADAMLAR GORDUM ELBISESI OLMAYAN ! BEN NE ELBISELER GORDUM ICINDE ADAM OLMAYAN

RUHUMDAN BASKA DOSTUM OLMADI VE DERDIMI DINLEYEN SADECE GONLUM VARDI

UNUTMAYI BILIP SEVGIYI BILMEYENLER UNUTUR AMA SEVMEYI BILIP DE UNUTMAYI BILMEYENLER ASLA UNUTMAZ CUNKU ONLAR SEVGIYE A------LARSEVGIYE HASRETLERDIR (KORAY BU SOZ SANA VE SANA BENZEYENLERE

URKEK BASLADIGIMIZ SEYLER GUN OLUP VAZGECILMEZ OLUNCA BIR BAKISTA SEVGIYI YAKALIYORSAK,KENDIMIZI COSKULU,GUCLU TUTKULU HISSEDIYORSAK DESENE ARKADAS BIZ DOSTUZ

DUNYADA DOST DENILEN KELIME YALANBENIM EN IYI DOSTUM ICKIM SIGARAMONLARDA TERKEDERDI OLMASA PARAM

GULMEK SENIN ICIN BIR TUTKU OLSUNOLURDA BIRGUN AGLARSAN EGER O DA MUTLULUKTAN OLSUN

EVET ARKADASIM!GULMEK VARKEN SURAT ASMAK NIYE,GULDURMEK VARKEN AGLATMAK NIYE,GUZEL SOZLER SOYLEMEK VARKEN,KALPLERI KIRMAK NIYE?HAYAT COK KISA ARKADASIM VE BU DUNYADAKI HIC BIR SEY KIRILAN KALPLERE DEGMEZ

SIMDILIK HOSCAKAL ARKADASIMYINE GELYANINA SENIN GIBI GULEN GOZLU,YUREGI SEVGI DOLU INSANLARI ALIP YINE GEL OLUR MU?

DAL RUZGARI AFFEDER AMA KIRILMISTIR BIR KERE

BIZIM OMRUMUZDE HAYALLERIMIZ VARDI IRMAKLARINDA SANDALLARIMIZI YUZDURDUGUMUZ,BIZIM OMRUMUZDE DOSTLARIMIZ VARDI BIR GUN GORMEDIGIMIZ DE UZULDUGUMUZ

BENI DUSMANLARIMIN HANCERLERI DEGIL,DOSTLARIMIN SIRT USTU BIRAKMASI DERINDEN YARALAR

UYKUDAN UYANINCA INSANI UYANDIGINA PISMAN EDEN,GERI DONMEK ISTEYIPTE DONEMIYINCE CARESIZLIKTEN DELIRTEN,INSANIN HAYATTA SADECE BIR DEFA GOREBILECEGI HARIKA BIR RUYASIN

SEN ONUN ASKISIN,BEN ONUN DOSTU, ASKLAR GECICIDIR,DOSTLUK KALICI

PAYLASMAKSA CIKARSIZ SEVGIYI,HISSETMEKSE ICTENLIGI,ARAMAKSA DERTLERE COZUM,GUVENEBILMEKSE NEDENSIZ SONSUZA KADAR DOSTUMSUN(DEFNE'YE)

AFFET BENI HEP GUZELI ANALIMANILARDA TEBESSUM YASATALIMBEN KIRDIM, BEN UZDUM YARALADIMMUTLULUK GOLGEN OLSUN ARKADAS'IM

DOST DIYE YUREK SALDIM GURBET ELE ELLERI BOS GOZU YASLI DONDU GERIYE DEDIDOSTLUK OLMUS YARENLIK UNUTULMUS DEDIMYA SU KARSIKI DAGLAR ONLAR DOST DEGILMI DEDIHEYHAT SUSAMISSIN SERAPTIR ONLAR O AN SILINIVERDI DOST DIYE SIRT VERDIGIM O DAGLAR

TUM GUZELLIKLER ARDINDA O DOST KALMIS TEK BASINA UZAKLARDA COK UZAKLARDA HATIRALAR GIBI ESKI ZAMANLARDA O DOST KIMBILIR SIMDI NEREDE BELKI DUNYADA BELKI ECELDE BELKI DE TUM GUZELLIKLERDE HATIRALAR GIBI ESKILERDE
ARKADASLIK SEVGISI VARDIR SIMDI ESKILERDE KALDI NEDEN ESKILERDE KALDI NEDEN HATIRLANMADI ARKADASLIK SEVGISI VARDIR BILEN AZDIR DUNYADA ARTIK BILEN YOKTUR BU YENI ZAMANLARDA

ARKADAS KIRMAYAN KIRILMAYAN KIRILSADA YIKILMAYANDIR!

SENI OZLUYORUM HER OKULA GIDISIMDE CEKTIGIN KOPYA KAGITLARI HALA SIRANIN ALTINDA SENI BEKLIYOR SEN NERDESIN DOSTUM NERDESIN

MERHABA ARKADASIM BIR GUN BAHAR OLMAK ISTERSEN CICEKLERIN DAIMA ACIK OLSUN BIR GUN CICEK OLMAK ISTERSEN YUZUN HEP GUNESE DONUK OLSUN VE BIR GUN BIRINI SEVERKEN KALBIN HEP ONUNLA OLSUN

DOSTUM OL AGLARKEN YABANCI OMUZ ARAMAYAYIM DOSTUM OL KALBEN TUT SEVGI SUN GOZLERINLE VE NE OLURSAN OL DOSTUM OL ISTER YANIM DA ISTER UZAKTA ISTER GULUSUM DE ISTER GOZ YASIM DA BIR SES CIGLIGIM OL ODAMA DOL AMA BENIM DOSTUM OL

SEN ESKIDEN BOYLE DEGILDIN ,GOZLERIN ISIL ISIL GULER OYNARDINHAYATA BAKMAZ, HAYATI YASARDIN KOSARDIN, COSARDIN, SAVASIRDIN, SIMDI NE OLDU SANA ? HAYATA KUSMUS YORULMUSSUN SISMANLAMIS YASLANMISSIN BAKISLARIN SOLGUN

BIR BAGRI YANIK KARDASIM VAR AGLARMI BILMEM UZANIPTA GOZLERINE AKAN YASLARI SILEMEM YARIN ASKERE GIDECEK GITME KAL DIYEMEM AGLAMA KARDAS AGLAMA AGLAYIPTA YUREGIMI DAGLAMA

ARKADAS ICIMI SEN, DISIMI SEN BILIRSIN ANCAK SEN OLURSUN BANA YOLDAS HAYDI TUT ELLERIMDEN, BERABER YURUYELIM YARINLARA, GEL ARKADAS!

GERCEK ARKADAS SAGLIK GIBIDIR DEGERI ANCAK O YOK OLUNCA ANLASILIR

DUNYADA 100 TANE ARKADASIN VARDIR,99 TANESI KOTUDUR1 TANE ARKADAS SEC KENDINE HEM ARKADAS HEM KARDAS OLSUN SANA !!!

KADER MAHKUMUNA MAGRUR BAKISIN,ESARETIN YETER KONUS BE ARKADAS TAS YUREK DENINCE HELE BIR DUSUN,ONUNDE SAYGI ILE DUR BE ARKADAS

IKI DOST VARMIS DUNYANIN FARKLI YERLERNDE BIRBIRLERINI OZLEDIKLERINDE SEVGILERNI RUZGARA FISLDARLARMIS DISARI CIK GOR BAK DOSTUM RUZGAR NASIL ESIYOR

UNUTMA UNUTULANLAR, UNUTANLARI, ASLA, UNUTMAZ DOSTUM

SEREFLE BITIRILMESI GEREKEN EN AGIR GOREV HAYATTIR BIR ANLIK ZEVKIN ICIN NAMUSUNU LEKELEMEYE BIR ZAMANLIK MEVKI ICIN AYAK OPMEYE GUNLUK MENFEATLERIN ICN FAZILETLERINI KARARTMAYA DEGMEZ ARKADAS

YUREK UMUTLARA GEBE OLDUGUNDAN BERI, AYRILIKLARA HIC YENIK DUSMEDIK BIZ,GONLUMUZ DARAGACINDA OLSA BILE DOSTA SELAM GONDERMEYI, UNUTMADIK

HAYAT YASAMAYI VEFA HATIRLAMAYI DOSTLUK PAYLASMAYI OZEL GUNLER ISE HATIRLAMAYI BILENLER ICIN VARDIR

BEN ARKADASLARIMI SAHIL KENARINDA TOPLADIGIM CAKIL TASLARINA BENZETIRIM ICLERINDEN BAZISINI ATAR BAZISINIDA SAKLARIM ISTE SEN ATMAYA KIYAMADIKLARIMDANSIN

BIZIM OMRUMUZDE IRMAKLAR VARDIR SULARINDA HAYALLERIMIZI YUZDURDUGUMUZ BIZIM OMRUMUZDE DOSTLARIMIZ VARDIR GUNLERIMIZ AYRI GECTIGINDE UZULDUGUMUZ

AGIRDIR SEVGILERIM HER YUREK TASIYAMAZ!BUYUKTUR UMUTLARIM HER OMUZ KALDIRAMAZ!SONSUZADEKTIR DOSTLUGUM HER INSANA DEGMEZ!(SANA DEGER DOSTUM) UNUTMA

DOSTUKLARA MESKEN BU YUREK,ASKA DEGILSEVGILININ GOZLERINE DEGILDOSTUN SOZLERINE ,SEL-----,MERHABASINA MUHTAC BU YUREKMERHABA DOSTUMYUREKTESIN

DOGRU SOZE DOST DEGIL,DUSMAN SILAH CEKER

YILDIZLAR BAZEN GORUNMEZLER , DOSTLARDA BAZEN YILDIZLARA BENZERLER GORUNMESELERDE ONLAR HEP YERLERINDEDIR

SEMADAKI YILDIZLAR SONUNCE GOZLERINDE GECENIN YALNIZLIGINI HISSEDINCE MUHTAC OLUNCA BIR DOST SOHBETINE UNUTMAKI SENI DUSUNEN BIR DOST VAR BU SEHIRDE

DOSTLUK DENIZ KENARINDAKI TASLARA BENZER,ONCE TEKER TEKER TOPLARSIN SONRADA BIRER BIRER AYIKLARSIN,BAZILARI VARDIR KI KIYAMAZSIN,ISTE SENDE ONLARDANSIN

KUCAKLAMAYA KOLLARININ YETMEYECEGI BIR AGAC BIR TOHUMLA BASLAR EN UZUN YOLCULUKLAR KUCUK BIR ADIMLA GERCEK DOSTLUKLAR ISE KUCUK BIR TEBESSUMLE BASLAR

HER ZAMAN YENIK DUSTUK ESIRI OLDUK ANLAMSIZ KOSUSTURMALARIN AMABIRKEZ ADINI YUREGIMIZE YAZDIGIMIZ DOSTLARIMIZI HIC MI HIC UNUTMADIK
SENLE BEN DOGU BATI AMA DUNYA YUVARLAKYOLLAR KAVUSMAK ICIN VARDIR BIRGUN BIRYERLERDE MUTLAKA TEKRAR BULUSURUZ ARKADAS

GUN GELIR BIRGUN YANLIZ KALIRSAN AKI VERIRSE IKI DAMLA GOZYASI GOZUNDEN CANLANIRSA ANILARIN BIRDEN BIRE BENI HATIRLA

ARKADASLAR 3 CESITTIR BIRI PEYNIR-EKMEK GIBIDIR HER GUN ARARSIN BIRI ILAC GIBIDIR ARADA BIR ARARSIN BIRI MIKROPTUR SEN ARAMA O SENI BULUR

HUZUN BIR YILDIZ KADAR UZAK,MUTLULUK GOZ BEBEGININ KADAR YAKIN OLSUNUMUTLARIN GERCEK,GERCEK MUTLULUKLARIN SONSUZ OLSUN

KENDINI MUTSUZ HISSETTIGINDE KALBINI DINLE ,CUNKU SEN KALBIN KADAR TEMIZ VE GUZELLIKLERI HAKEDEN BIRISIN TUM GUZELLIKLER SENINLE OLSUN

HER RUZGAR SAVURACAK BIR TOZ BULUR HER HAYAL YASANACAK BIR CAN BULUR HER DUS GERCEKLESECEK BIR UMUT BULUR UNUTMA BULUNMAYAN TEK SEY SENIN GIBI BIR DOSTTUR

GOKYUZUNDE HER DOSTLUKLAR ICIN BIR MELEK YASARMIS, O DOSTLUKLAR BOZULUNCA MELEKLER AGLARMIS, SANA SOZ BIRTANEM BIZIM MELEGIMIZ HIC AGLAMAYACAK!!!!

HAKIKI ARKADASLIK SIHHATTEN FARKSIZDIR, KIYMETI ANCAK ELDEN GITTIKTEN SONRA ANLASILIR

BIR DOSTUM VARDI ATESLER ARASINDA KALMISTI BIR SILAH VERDIM ELINE KENDINI VURSUN DIYE ILK KURSUNU BANA SIKTI !!!!

GUL KURUSU AKSAMLARDA, DOST HASRETLIKLERI YASADIK, BELKI YERI GELDI AYRILIKLARA AGLADIK, AMA KALBIMIZE KOYDUGUMUZ DOSLARIMIZI ASLA UNUTMADIK INADINA YASADIK!!

DUNYANIN DORT BIR YANINDA DOSTLARIM VAR DOSTLAR KI BIR SELAM YOLLAMAMISLAR DOSTLAR KI SELAMLARINI ALMAMISIMYINE DUNYANIN DORT BIR YANINDA DOSTLARIM VAR DOSTLAR KI KANIMA SUSAMISLAR , KANLARINA SUSAMISIM

HER SEYIN YENISI, DOSTUN ESKISI MAKBULDUR

YUREGINE BIR GUL YOLLUYORUM, GULUSLERIMDENSESI SEVDADIR SUSKUNLUGUN, SUSKUNLUGUNA SEVDALANDIGIM DOST! YUREGININ GULUSLERINDE SAKLA BENI

GONUL NE ICKI ISTER NE MEYHANE, GONUL BIR DOST ISTER ICKI BAHANE

DOST DEDIGIN CAY GIBI OLMALISEKERI NE EKSIK NE FAZLA,ICINE BIR TAT BIRAKMALI BAZEN ACI BAZEN TATLI,AMA HEP IHTIYAC DUYMALI

PAYLASMANIN ASALETINI HICBIR ZAMAN BENCILLIGIN CIRKINLIGINE TERCIH ETME VE OYLE BIR ARKADAS SECKI SEN ONUN ICIN OLUMU DUSUNURKEN, O SENIN ICIN COKTAN OLMUS OLSUN

SEN UMUDUM,VAZGECILMEZ TUTKUM,DUNUM, BUGUNUM,YARINIMSINAMA EN ONEMLISI "BIRICIK ARKADASIMSIN"

SEN GULERKEN YANINDAKILER GULER,AMA AGLARKEN YALNIZ AGLARSINONUN ICIN OYLE BIR AGACA YASLAN KI KIRILMASIN,OYLE BIR DOST EDIN KI SEN AGLAYINCA ARKASINI DONUP GITMESIN

BIZIM OMRUMUZDE IRMAKLAR VARDIR,SULARINDA HAYALLERIMIZI YUZDURDUGUMUZBIZIM OMRUMUZDE DOSTLARIMIZ VARDIR,GUNLERIMIZ AYRI GECTIGINDE UZULDUGUMUZ

SEN BENI UNUMATMAK ISTESENDE BEN UNUTTURMAYACAGIMBEN SENI UNUTMAK ISTESEMDE UNUTAMAYACAGIM!^CAN DOSTUM^

GONULLER BIRDIR VUCUTLAR AYRI OLSADADOSTLUK BITMEZ DOSTLUK ABIDESI YIKILSADAUNUTMAYIZ DOST UZAKTA OLSADA HATTA DOST BIZI UNUTSADA!!!

BIR DOST YUZUNE IHTIYAC DUYDUGUNDA BASINI KALDIR VE GOKYUZUNE BAKGUNDUZLERI BULUTLARIN GECELERI YILDIZLARIN ARKASINDAN GULUMSUYOR OLACAGIM

URKEK BASLADIGIMIZ SEYLER,GUN OLUP VAZGECILMEZ OLUNCA,BIR BAKISTA SEVGIYI YAKALIYORSAK,KENDIMIZI GUCLU,COSKULU,TUTKULU HISSEDIYORSAK DESENE ARKADASIM BIZ DOSTUZ
DOSTLUK SESSIZLIGI YASAYIP SAATLERCE SIKILMAMAKTIR KOTU ANLARDA BILE AVUTAN, DINLEYEN, GULDURENDIR

DOSTLUK GECE YARISI ARAYIP, HIC USENMEDEN ACILABILMEKTIR, ACIDA MUTLULUKDA SIGINILACAK EN SICAK LIMANDIR

DOSTLUK SEVGIDEN KAYGI DUYMADAN, VEFAYA SADIK OLMAKTIR

BIZ DOSTLARIMIZI KIR CICEKLERI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI YUREGIMIZDE SAKLARIZ

BIR COCUK GIBI KUCUK BIR KALBIN VARSA, KUCUK KALBINDEKILER BUYUK UMUTLARINSA, KALBIN NE KADAR KUCUK OLSADA, SEN BUYUK UMUTLARINLA YASA!

DOSTLUKLARIN TUKENMEDIGI, SEVGILERIN OLMEDIGI, GOZ YASLARININ AKMADIGI, GULUCUKLERIN BITMEDIGI, EN GUZEL GUNLER SIZINLE OLSU SEVGILI DOSTUM

ARASIRA ISYANA YONELIK OLSANDA HATIRLAKI EVRENI YARGILAMAK IMKANSIZDIR ONUN ICIN KAVGALARINI SURDURURKEN BILE KENDI KENDINLE DAIMA BARIS ICINDE OL!

GOKYUZUNDE YILDIZLAR GOKKUSAGINDAKI RENKLER GERCEK BIR DOST KADAR DEGERLI OLAMAZ BUTUN YILDIZLAR DOSTUM OLSA SENIN GIBI BIR DOST KARSISINDA PARLAK KALAMAZ

DOSTLUK IKI DUNYAYI TUTAN BIR YEMIN, SONUNA KADAR SADAKAT, SONUNA KADAR KEFILLIK VE SAHITLIKDIR

DOSTLUK, GEREGINCE TANIMLANAMAZLARDANDIR VE ANCAK, YASAMAKLA ANLASILIR BU YUZDEN DOSTLUK, SIIR GIBI, ASK GIBI ANLATILMAZ YASANIR

GERCEK DOSTLUKLARDA YARATILISLARI BAYAGI OLANLARIN HIC BIR ZAMAN GOREMEYECEGI BIR SEVIYE VARDIR

DOSTLUK HAYATIN ZORLUKLARINA KARSI GERILMIS BIR ZINCIRDIR BAZEN ISTENMEYEREK BU ZINCIRIN HALKALARI ZEDELENIP KOPMA NOKTASINA GELIRONU ANCAK AFFETMEK TAMIR EDER

HAYAT OLMUS DERIN BIR KUYU, SEVDA DENIZININ KURUMUS SUYU, MUTLU OLMAK ICIN BIR OMUR BOYU, INANIPTA SEVME KIMSEYI ARKADAS

SANA BU GUZELLIKLER BIZDEN KALSIN BU GUNLERDEN BIRSEYLER KALSIN SENDEN ALMAK ISTERLER, BIZI SOYLE GELENI BIZE GONDER BIZDEN ALSIN DOSTUM!

DOSTLARA MESKEN BU YUREK, ASKA DEGIL SEVGILININ GOZLERINE DEGIL, DOSTUN SOZLERINE MERHABASINA SEL----- MUHTAC BU YUREK, YUREKTESIN EY DOST SELAM SANA

PAYLASMAKSA CIKARSIZ SEVGIYI, HISSETMEKSE ICTENLIGI VE ARAMAKSA DERTLERE COZUM, GUVENEBILMEKSE NEDENSIZ BUNADA DOSTLUK DENIRSE SONSUZA DEK DOSTUMSUN

DOST DEDIGIN YUREKTEN SEVER, SERMAYESINI DOSTLUGA SARFEDER, BOYLE GUZEL SEVGILER DUNYALARA DEGER, DUNYALARA DEGECEK DOSTUMA YUREKTEN SEVGILER

BIR GUN ISLAK SOKAKLAR BOYU DOSTLUGU ARARSAN BIR DAG ETEGINDE VEYA BIR DENIZ KENARINDA GOZLERINDEN YASLAR AKARSA UNUTMA UZAT ELLERINI BANA SENIN DOSTUNUM DOSTUN!

YASAMAK BIR OYUN DEGILDIR DOSTUM, AGLAMAK VAR SEVMEK SEVILMEKDE VAR BU DUNYA KIMSENIN DEGILDIR DOSTUM, EN MUTLU ANINDA YOK OLMAKDA VAR!

BIR UMUT SERPILSIN YUREGINE BIN TATLI MUTLULUK DOGSUN GUNLERINE BINBIR HAYALIN GELECEKLE BULUSSUN HERSEY KENDIN GIBI GUZEL OLSUN

KALBIN KAR GIBI BEYAZ, GONLUN YILDIZLAR GIBI PARLAK, DUYGULARIN GUNES GIBI SICAK, RUYALARIN AY ISIGI GIBI OLSUN

HAYATA GULUSUNLE CEZA VER, KOTULUKLERE YIKILMADIGINI ANLASINLAR YAPRAK MISALI DOKULSENDE SENI SEVEN DOSTLARINLA YENIDEN YESER! KIMSE YOKSA BILE BEN VARIM SAKIN UNUTMA DOSTUM

HAYAT YASAMAYI, MUTLULUK GULUMSEMEYI, SEVGI HAK ETMEYI, VEFA HATIRLANMAYI, ASK SADIK KALMAYI VE DOSTLUK PAYLASMAYI BILENLER ICIN VARDIR SEN BUNU HAKEDENLERDENSIN
ISLAK VE BURUK BIR SANCI SAPLANIRSA YUREGINE, YUREGIN GIDERSE BIR YERLERE BIR GOLGE DUSERSE ICINE, YALNIZLIK VE HUZUN HAKIM OLURSA BEDENINE ISTE BEN ORADAYIM GOR BENI

HAYAT ALTUST, BEYNIM YANGIN YERI SONUNDA SEVMIS BIRI, KACIYOR DIGERI GOZLER SELE MARUZ, ELLER TASA MAHKUM DOST MESAJI BEKLER GONLUM, TEK CAREM OLUM

GUNISIGINI BEKLEYEN KARA KARLAR ALTINDA KALAN KARA GUNLERIN KARDELENI OLDUM SONUNDA HAYATI KARIN ALTINDA USTUNDE DEGUL, DOSTLARIN KALBINDE, MEZARIMDA BULDUM

KARANLIKTA BIR BEN VE AYAK SESLERIM, BENDE VARIM DIYEN DOSTU OZLEDIM, KARANLIKLADAN KURULMUSTU ORDU, YENEMEDI IHVAN ODUNSUZ DOSTU

BEN AYDINLIK VE OZGURLUK DELISIYIM, VARSIN HAINLER GIZLENSINLER SOGUK TAS ALTLARINDA, DURUSTCE YASADIM BEN KARSILIGINDA, YUZUM DOGAN GUNESE DONUK OLECEGIM

BIR DOSTUM UZUNTUSUNE HERKES SEMPATI DUYBILIR, BU COK KOLAYDIR BIR DOSTUN BASARISINA SEMPATI DUYABILMEK ISE COK SAGLAM BIR KARAKTER GEREKTIRIR

BIR DOSTUM VARKI BENIM, GEREGI ARAYAN YOLDA ONCUSUDUR YUREGIMIN YURUTUYO YASAMIN SIRLARINA DOGRU INANCLA, SAHIBIDIR BUTUN GUZEL SOZLERIN

DOSTLUK,GUZELLIK, VE SEVGI KAVRAMLARININ SOZLUK ANLAMLARINI DEGISTIRMEK MUMKUN OLSAYDI BEN SENIN ISMINLE DEGISTIRMEK ISTERDIM

BIRGUN ISLAK SOKAKLAR BOYU DOSTLUGU ARARSAN, BIR DAG ETEGINDE BIR DENIZ KENARINDA, GOZLERINDEN YASLAR AKARSA , UZAT BANA ELINI, BEN SENIN YANINDA OLACAGIM

ACIK KALPLE KONUSAN DUSMAN, ICTEN PAZARLIKLI DOSTTAN DAHA IYIDIR

DOSTLUK DALLARDA GONCADIR,DOSTLUK SIRATTEN INCEDIR,DOSTLUK HERSEYDEN ONCEDIRSONMESIN MUHABBETIN KOZU,MERHABADIR DOSTUN SOZUEY DOST YUREKTESIN!

DOST BAZEN MINIK BIR KUS, BAZEN VAR OLMAYAN BIR SEVGILI KIMI ZAMAN SAKSIDA BIR CICEKTIR AMA ASIL DOST SENI SENDEN COK SEVENDIR

LAFLA DEGIL, YUREKLE BAGLILIKTIR DOSTLUK YALNIZ ANLARDA YALNIZ OLMADIGINI BILMEKTIR "DOSTLUK"

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

Can Dostum

Şimdi sen yanımdasın bende yanındayım
Birgün gideceksin biliyorum
Ama bunu hiç kabullenmiyom
Çünkü sensisliği düşünemiyorum dostum

Seni birgün kaybedersem bilki ben ogün öldüm
Ve seni kalbime gömerek ölecegim
Senin gibi dosta can feda bunu bil
Senin için ölmeye hazırım can dostum

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

dostlar arasına hasret ucurumu gırdıgınde, yıldızlarla vuslat koprusu kurduk yurekten yurege Gonlumuzun hasret gunlugugne unutmayı ve unutulmayı hıc yazmadık

Gunese baglandı korkuyla once ınsan Sonra atese, suya Ay battı su kurudu gun bıttı Sevgı kardeslık dostluktu sonsuz olancan dostuma

dostluklara mesken ßu yurek asklara degıl sevgılının gozlerıne degıl dostun sozlerıne, selamın'a merhabasına muhtac bu yurek merhaba ey dost bu gece de yurektesın

Dostluk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, umulmayacak kadar yakın, unutulmayacak kadar derın, tek basına yasanmayacak kadar zordur

Arkadaslıklar aska donusebılır,ama asklar arkadaslıga asla donusemez

Arkadas kıs ortasında yaz getıren,dost col ortasında suyunu paylasandır

Sevgıler gecıcı olabılır asklarda olumlu olumsuz olan tek sey dostluklardır

Dost vardır gıda gıbıdır,onu hep ararsındost vardır ılac gıbıdır gerekırse ararsın Dost vardır hastalık gıbıdır, onu aramazsın o senı bulur

Butun dunyayı sevgının renklerıne boyayıp ınsanlara dagıtkendını sevgının bır rengı dıye tanıt cunku senın varlıgın sevgıye en buyuk kanıt!

Ben ne adamlar gordum elbısesı olmayan ! Ben ne elbıseler gordum ıcınde adam olmayan

Ruhumdan baska dostum olmadı ve derdımı dınleyen sadece gonlum vardı

Unutmayı bılıp sevgıyı bılmeyenler unutur ama sevmeyı bılıp de unutmayı bılmeyenler asla unutmaz cunku onlar sevgıye a------larsevgıye hasretlerdır (koray bu soz sana ve sana benzeyenlere

Urkek basladıgımız seyler gun olup vazgecılmez olunca bır bakısta sevgıyı yakalıyorsak,kendımızı coskulu,guclu tutkulu hıssedıyorsak desene arkadas bız dostuz

Dunyada dost denılen kelıme yalanbenım en ıyı dostum ıckım sıgaramonlarda terkederdı olmasa param

Gulmek senın ıcın bır tutku olsunolurda bırgun aglarsan eger o da mutluluktan olsun

Evet arkadasım!gulmek varken surat asmak nıye,guldurmek varken aglatmak nıye,guzel sozler soylemek varken,kalplerı kırmak nıye?hayat cok kısa arkadasım ve bu dunyadakı hıc bır sey kırılan kalplere degmez

Sımdılık hoscakal arkadasımyıne gelyanına senın gıbı gulen gozlu,yuregı sevgı dolu ınsanları alıp yıne gel olur mu?

Dal ruzgarı affeder ama kırılmıstır bır kere

Bızım omrumuzde hayallerımız vardı ırmaklarında sandallarımızı yuzdurdugumuz,bızım omrumuzde dostlarımız vardı bır gun gormedıgımız de uzuldugumuz

Benı dusmanlarımın hancerlerı degıl,dostlarımın sırt ustu bırakması derınden yaralar

Uykudan uyanınca ınsanı uyandıgına pısman eden,gerı donmek ısteyıpte donemıyınce caresızlıkten delırten,ınsanın hayatta sadece bır defa gorebılecegı harıka bır ruyasın

Sen onun askısın,ben onun dostu, asklar gecıcıdır,dostluk kalıcı

Paylasmaksa cıkarsız sevgıyı,hıssetmekse ıctenlıgı,aramaksa dertlere cozum,guvenebılmekse nedensız sonsuza kadar dostumsun(defne'ye)

affet benı hep guzelı analımanılarda tebessum yasatalımben kırdım, ben uzdum yaraladımmutluluk golgen olsun arkadas'ım

dost dıye yurek saldım gurbet ele ellerı bos gozu yaslı dondu gerıye dedıdostluk olmus yarenlık unutulmus dedımya su karsıkı daglar onlar dost degılmı dedıheyhat susamıssın seraptır onlar o an sılınıverdı dost dıye sırt verdıgım o daglar

tum guzellıkler ardında o dost kalmıs tek basına uzaklarda cok uzaklarda hatıralar gıbı eskı zamanlarda o dost kımbılır sımdı nerede belkı dunyada belkı ecelde belkı de tum guzellıklerde hatıralar gıbı eskılerde

arkadaslık sevgısı vardır sımdı eskılerde kaldı neden eskılerde kaldı neden hatırlanmadı arkadaslık sevgısı vardır bılen azdır dunyada artık bılen yoktur bu yenı zamanlarda

arkadas kırmayan kırılmayan kırılsada yıkılmayandır!

Senı ozluyorum her okula gıdısımde cektıgın kopya kagıtları hala sıranın altında senı beklıyor sen nerdesın dostum nerdesın

Merhaba arkadasım bır gun bahar olmak ıstersen cıceklerın daıma acık olsun bır gun cıcek olmak ıstersen yuzun hep gunese donuk olsun ve bır gun bırını severken kalbın hep onunla olsun

dostum ol aglarken yabancı omuz aramayayım dostum ol kalben tut sevgı sun gozlerınle ve ne olursan ol dostum ol ıster yanım da ıster uzakta ıster gulusum de ıster goz yasım da bır ses cıglıgım ol odama dol ama benım dostum ol

sen eskıden boyle degıldın ,gozlerın ısıl ısıl guler oynardınhayata bakmaz, hayatı yasardın kosardın, cosardın, savasırdın, sımdı ne oldu sana ? Hayata kusmus yorulmussun sısmanlamıs yaslanmıssın bakısların solgun

bır bagrı yanık kardasım var aglarmı bılmem uzanıpta gozlerıne akan yasları sılemem yarın askere gıdecek gıtme kal dıyemem aglama kardas aglama aglayıpta yuregımı daglama

arkadas ıcımı sen, dısımı sen bılırsın Ancak sen olursun bana yoldas Haydı tut ellerımden, beraber yuruyelım yarınlara, gel arkadas!

Gercek arkadas saglık gıbıdır degerı ancak o yok olunca anlasılır

Dunyada 100 tane arkadasın vardır,99 tanesı kotudur1 tane arkadas sec kendıne hem arkadas hem kardas olsun sana !!

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

Dost vurulunca değil,

Unutulunca

Kahrından ölürmüş,

Biz dostlarımızı

Bir çiçek gibi avucumuzda

Değil

Kurşun yarası gibi

Yüreğimizde saklarız!

Feyzanur Sönmez

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #10
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

Dostluk nedir?

Herhalde bir gösteriş birine aynı cinse kadınsan erkeğe erkeksen kadına karşı kendini beğendirme çabası bir moda bir gelgeç ruh hali değil Sempati İlgi Bağlılık Yüceltme Taçlandırma Sorumluluk duyma Yürekten algılama Bakışlarla anlaşma Ses tonuyla destek verme Kesintisiz ilişki

Kayıp olmaz yitmez Yoktan var olmaz bir duygu Bunların hepsi biraraya gelip zaman içinde gıdım gıdım birikerek dostluğun çimentosunu oluşturuyor Gazetelerde okuyoruz TV'lerde seyrediyoruz Sağda solda konuşmalarda adı geçiyor: Güzel yemek yeme dostu Edebiyat dostu Türk Sanat Müziği dostu Çocukların dostu Halkın dostu Dostluklar nasıl oluşuyor Unuttuk Bu hızlı kent hayatı dostluk duygusunu aklımızdan aldı Yüreğimizden çaldı

Nasrettin Hoca bir Cuma günü camide cemaate namaz kıldırmak üzere ezan okunsun diye bekliyormuş Bir adam gelmiş "Hocam" demiş! "Eşeğimi yitirdim" Hoca da adama; "Şu namazı kıldıralım senin eşeğin çaresine bakarız" demiş Hoca namazı kıldırmış vaazını vermiş ve cemaate dönmüş: "İçinizde hiçbir dostuyla bir bardak çay içip saatlerce konuşmamış dostuyla sekiz saatlik yürüyüşe çıkıp hiç konuşmadığı halde sıkılmadan yürüyüşünü tamamlamamış ve komşunun kızına kem gözle baktı diye dost bildiği arkadaşını arkadaşlıktan silmiş biri var mı?" diye sormuş Arka sıralarda saf tutmus sümsük tipli biri parmağını kaldırıp"Ben varım Hocam" demiş Hoca eşeğini yitiren adama dönmüş "Al bu adamı git bundan büyük eşek olur mu? Yitirdiğin eşeğin yerine kullanırsın" demiş

Dostun yoksa Eşekten farkın ne? Olumsuz düşünür Sokrates'e öğrencileri sormuş: Dostluk nedir? Sokrates de onlara şu yanıtı vermiş; "Çocukluğumdan beri arzuladığım bir şey vardır Kimi insan atları olsun ister Kimi insan köpekleri Kimisi altını kimisi de şanı şerefi; bense bir dostum olsun isterim"

İnsan biriktiren yaratık Şan şöhret biriktiriyor Süper zenginse boğazda villa biriktiriyor Tablo biriktiriyor Repoda para kasalarda naftalin kokulu döviz antika biriktiriyor Gençse plak kaset cd biriktiriyor Yorgun bir ihtiyarsa namaz niyaz biriktiriyor Bazıları da Kuledibi'nde Çukurcuma'ya Üsküdar'da Eskiciler Çarşısı'na Unkapanı'nda Horhor'a gidip; antika lambalar cam şişeler eski koltuklar tesbihler tombaklar biriktiriyor Alimse kitap biriktiriyor Cahilse kin biriktiriyor Dost biriktirmeyi içimizde kaç kişi deniyor? Evet kabul ediyorum insan birçok kişiyle beraber mükemmel dost olamaz tıpkı aynı zamanda birçok kişiye aşık olamayacağı gibi Fakat cinnete düştük Dost biriktirmeyi unuttuk İyi halt ettik

SEVGİLİ DOSTLARIM:

NAZİK OLMAK İÇİN BİR GÜLÜMSEME BEKLEMEYİN

SEVMEK İÇİN SEVİLMEYİ BEKLEMEYİN

BİR ARKADAŞIN DEĞERİNİ ANLAMAK İÇİN
YALNIZ KALMAYI BEKLEMEYİN

ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK İÇİN
EN İYİ İŞİ BEKLEMEYİN

ÖĞÜTLERİ HATIRLAMAK İÇİN
DÜŞMEYİ BEKLEMEYİN

DUA'YA İNANMAK İÇİN
ACILARI BEKLEMEYİN

YARDIM EDEBİLMEK İÇİN
ZAMANINIZ OLMASINI BEKLEMEYİN

ÖZÜR DİLEMEK İÇİN
DİĞERİNİN ACI ÇEKMESİNİ BEKLEMEYİN

NE DE BARIŞMAK İÇİN AYRILIĞI BEKLEMEYİN

ÇÜNKÜ NE KADAR ZAMANINIZ VAR BİLMİYORSUNUZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

Dostluk Adına Sözler

Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık
Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan
Hiç kimse bir arkadaş kaybedecek kadar zengin değildir Hele ben hiç değil Affet beni dostum…

--->: Dostluk Adına Sözler frmacil sayfa 2iki --->: Dostluk Adına Sözler

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #12
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

Dost Tıpkı denizdeki kum taşlarına benzer Önce teker teker toplarsın Sonra birer birer atarsın Ama Bazılarını atmaya kıyamazsın işte sen Onlardansın

Bin tane aşkım olacagına bir tane dostum olsun Yeterki yürekten ve senin gibi biri olsun

Bizim ömrümüzde ırmaklar vardir Sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüz Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır Günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz

Dost Dediğin sevdimi yürekten sever Sermayesi sevgidir,dostluğa sarfeder Böyle güzel sevgiler dünyaya değer
Sabır ve sevgilerin birleştiği Dostlukların daha çok büyüdüğü Belki yorgun belki yorgun Yinede mutlu ve umutlu Güzellikler dolu günler Seninle Olsun

umurtanın saatliği , Ekmeğin günlüğü , Şarabın yıllığı dostluğun ise bizimki gibi en uzun süreni güzeldir

Dost vurulunca değil , Unutulunca kahrından ölür Biz sevdiklerimizi kır çiçeği gibi avucumuzda değil Kurşun yarası gibi Yüreğimizde Saklarız

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #13
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

Dostluk sozleri
Dostunun alnındaki sineği baltayla kovalama! Çin atasözü Dostluk, ayrı oldukları zaman insanları birlikte tutar

Kardeşlerimi Allah yarattı, fakat dostlarımı ben buldum Goethe

Arkadaşlar ateş gibidirler Azı nimet, çoğu felakettir

Yanında eleştirici bir dost varsa, insan daha çabuk ilerler

Dostunuzu sık sık ziyaret edin çünkü, üzerinde yürünmeyen yollar diken tutar

Gerçek dostlar, iyi günlerde davet edilince sizi ziyaret eder Kötü günlerinizde davet edilmeden gelirler Theopmrastus

Dostun yumruğu acıdır Hz Ali

Zayıfların kini, dostlukları kadar tehlikeli değildir Vauvenargeus

İnsanların en acizi dost edinmeyendir Bundan da acizi ise dostunu yitirendir

Yalnız kendi nefsini düşünüp dost arayan, hizmetçi arıyor demektir Cenap Sehabettin

Dost kötü günlerde belli olur İyi günlerde ise yüzlercesi bulunur Attar

Dostluktan saygıyı kaldıran, onun en büyük süsünü kaldırmış olur Cicero

Ayıpsız dost arayan dostsuz kalır Mevlana

İyi arakadas güzel koku saçan gibidir Sana koku sürmesse yanında bulunduğun müddetçe güzel kokusundan faydalanırsın Ebuzerr

Hakiki arkadaşlık sıhatten farksızdır Kıymeti elden gittikten sonra anlaşılır Golti

Gerçek arkadaşlık iki bedende yaşayan bir ruhtur Aristo

Kusurlarınızı söyleyebilecek arkadaş bulun Boileau

Bir sırrın sorumluluğunu arkadaşına vermeden önce iyi düşün

Dal rüzgarı affetmiştir, ama kırılmıştır bir kere

Hayatın en güzel anı her şeyden vazgeçtiginiz zaman sizi hayata bağlayan biri olduğunu düşündüğünüz andır

Dostlarınla öyle yaşa ki düşman olduğunda hakkında söyleyecek sözleri olmasın Düşmanlarınla öyle yaşa ki dost olduğunda yüzün kızarmasın

Bir gün sıcaklığı ile ısınabileceğin bir dost bulursan seni kovsa da yanından ayrılma Bir dost soğukluğu ile sana estiğinde ise üşümek istemiyorsan sana sarılsa da bırak onu

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #14
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

Dostluk Adına Sözler Dostluk Adına Sözler
güncel konu

Alıntı Yaparak Cevapla

Dostluk Adına Sözler

Eski 10-21-2012   #15
Prof. Dr. Sinsi

Dostluk Adına Sözler

» Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar

» Acıların bir kum tanesi kadar küçük,mutlulkların nisan yağmuru kadar bol olsunHayatta bir kere ağlarsan oda mutluluk olsunDostum

» Hayal kur, ne hayal kurmak istersen Gez, nereye gitmek istersen Ol, ne olmak istersen Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve sadece bir şansın var bütün bunları yapabilmek için

» Koca bir çölde kum tanesi olmak yada okyanusta su damlası ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com