Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakımı, cildimize, cilt, faydaları, ile, limon, limonun

Limon İle Cilt Bakımı Ve Limonun Cildimize Faydaları

Eski 10-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Limon İle Cilt Bakımı Ve Limonun Cildimize Faydaları

LİMON İLE CİLT BAKIMI VE LİMONUN CİLDİMİZE FAYDALARI

Limon eskiden beri cilt bakımında bilerek veya bilemeyerek, kullanılır Ben çocukken hatırlarım, çevremdeki kadınların çoğu, limonu salatalar veya yemeklere sıktıktan sonra, kalan posalı kısmını ellerine ve yüzlerine süreler, hatta bunun ciltlerini yumuşattığını güzelleştirdiğini söylerlerdi Bilerek veya bilmeyerek ciltlerine iyilik yapıyorlarmış Bunu şimdilerde anlayabiliyorum Sizlere limon ile yapılabilecek bir peeling tarifi vermek istiyorum Çünkü, Limonun içerdiği asitler cilde aynı zamanda peeling görevi yapabilir Dirsek, diz ve tabanlarda oluşan sert derileri size şimdi verecek olduğumuz limon reçetesi ile yumuşatarak, pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz

LİMON PEELİNGİ : Bir çorba kaşığı limon suyu ile iki çorba kaşığı balı kısık ateşte hafifçe ısıtın Ocaktan alındıktan sonra bir süre soğumasını bekleyin Hazırlanan karışım soğuduktan sonra kuruyan ve çatlayan cildin üstüne sürün 20 dakika beklettikten sonra peeling yaptığınız bölgeyi su ile temizleyin Son olarak temizlediğiniz bu bölgeyi limon kabuklarıyla ovalıyın Bu işlem sonunda deriniz taptaze ve pürüzsüz olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com