Hızır (A.S.)'nin Duası |
10-23-2009 | #1 |
Şengül Şirin
|
Hızır (A.S.)'nin DuasıHızır (AS)'nin Duası Sevgili Peygamberimiz (sav) ‘in amcası oğlu ve damadı, müslümanların dördüncü halifesi hz Ali (kv) şöyle anlatmıştır: - Ben kâbe’de tavaf ederken biriyle karşılaştım Kâbe’nin örtüsüne yapışmış: ” Ey herşeyi işiten, her isteyenin istediğiniz bilen, ey ısrar edenlerin ısrarından rahatsız olmayan Allah’ım Beni affın ve rahmetinin tatlılığı ile rızıklandır“ diye dua ediyordu Bende: “- Ey Allah’ın kulu, sözünü bir defa daha bana tekrar edermisin?” dedim O Zât: “- Sen benim söylediğimi işittin m? ” dedi Ben onun Hızır olduğunu anlayıp: “-Hızır (as)’ın nefsi kudret elinde olan Allah’a yemin ederim ki, herhangi bir kul, bu sözleri her farz namazın peşinden söylerse onun günahları bağışlanır” dedim
10-23-2009 | #2 |
peri
|
Cevap : Hızır (A.S.)'nin DuasıRabbım otopraklara gitmeyı nasıp etsın ellerinize saglık olsun
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
|