Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arog, filmi, izle, tanıtım, video

A.R.O.G Filmi Video Tanıtım İzle

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

AROG Filmi tanıtım izle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

AROG |Bir Yontma Taş Filmi| (2008)

Vizyon tarihi: 5 Aralık 2008
YönetmenAli Taner Baltacı, Cem Yılmaz
Senaryo Cem Yılmaz
Yapımcı Cem Yılmaz
Görüntü yönetmeniSoykut Turan
Sanat yönetmeniHakan Yarkın
KurguErhan Acar
MakyajAdella Selzer
Set tasarımErkan Altınok
Kostüm tasarımGülümser Gürtunca
Tür: Komedi
Yapım: Türkiye 2008 127 dakika (Renkli)
Dil: Türkçe
Internet adresi: wwwarogfilmcom

Gora gezegeninde yaşadığı maceradan sonra yanında sevdiği kadın Ceku ile beraber dünyaya dönen Arif mutlu bir yaşam kurmuş, doğacak çocuklarının tatlı telaşı içinde yaşamını sürdürmektedir

Dünyada yaşam, mutlu bir şekilde devam ederken Gora gezegeninde de hain bir plan işlemeye başlamıştır Logar ve has adamı Tihulu bu planın baş kahramanlarıdır Logar, tüm evrendeki en büyük düşmanı Arif’den intikam almaya yemin etmiştir Arif’i öldürmenin basit bir intikam olacağını düşünen Logar daha acı verici bir yöntem bulmuştur, Arif’i 1 milyon yıl öncesine göndermek Logar’ın kusursuz planı sayesinde 1 milyon yıl önce yaşayanlar da Arif ile tanışma fırsatına sahip olacaklardır

Tarihin taşlı, topraklı sayfalarında yaşanan, iyilerle kötülerin savaşına Arif’in katılması ile artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com