Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gizem, kekilinin, parmağındaki

Kekili'nin Parmağındaki Gizem

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kekili'nin Parmağındaki Gizem

Kekili'nin parmağındaki gizem

Kekili'nin parmağındaki yüzükte hayatta önem verdiği değerler ile gelecekle ilgili istekleri yazılı bulunuyor

Fatih Akın'ın "Duvara Karşı" filmi ile yıldızı parlayan Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekili şu anda Güney Afrika'da yeni filminin çekimlerinde bulunuyor Alman bulvar gazetesi Bild, Sibel Kekili ile yeni filmi hakkında bir söyleşi yaptı Gazetenin söyleşide ilgisini çeken ve ön plana çıkardığı nokta ise Kekili'nin parmağına taktığı ve üzerinde yazı bulunan gümüş yüzüğü oldu Ünlü oyuncu Kekili'nin sağ orta parmağına taktığı yüzükte kendisinin hayatta önem verdiği değerler ile gelecekle ilgili isteklerinin yer aldığı belirtildi

"Çalışmadan duramıyorum" diyen güzel oyuncu Sibel Kekili, "İş benim için disiplin ve özen demek Başarılı olmak için insanın çok paraya ihtiyacı var" dedi

Altın Ayı ödüllü Duvara Karşı filmiyle elde ettiği ünü, daha sonra rol aldığı ‘Son Tren’ filmiyle sürdüremeyen Sibel Kekilli, bu kez televizyon dizisiyle adından söz ettiriyor

Kekilli, iktidar ve paranın konu edildiği ‘Mit Glanz und Gloria’ adlı dizide bir gazeteciyi oynuyor ARD televizyonu adına ünlü Alman yönetmen Dieter Wedel tarafından Güney Afrika’da çekilen diziyle kendini yeniden gösterme fırsatı yakalayan Yönetmen Wedel’in oyunculuğunu göklere çıkardığı Kekilli, “Oyunculuk benim için çok önemli Sadece oynarken içimdeki çocuğu kaybetmiyorum” dedi Kekilli’nin son aşkının bir İskandinavyalı olduğunu öne süren Bild, ikilinin aynı ülkede yaşama-dıkları için internet ve telefonla görüştüğünü, sık bir araya gelemediğini de yazdı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com