Mirkelam-Mirkelam Gitar Akorları |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mirkelam-Mirkelam Gitar AkorlarıJoker - Mirkelam E B7 Yıllar yılı bekledim ama E B7 E Bir sevgilim olsun diye E B7 A Espriden anlamayan kader B7 E Bir gün gülsün diye C#m B Hayat insana her an A Gülmüyor hemen E/B7 Bir sevgili vermiyor E A Kahpe kader sen bana B7 E Ne zaman güleceksin E A Ah bir joker bu ele B7 E Ne zaman vereceksin F#m B Kalbe keder halimi A E Ne zaman göreceksin A/B7/E Ah X2 |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mirkelam-Mirkelam Gitar AkorlarıTavla - Mirkelam Am ) Gözlerinle mahfettin, kapilarinla hapsettin ) E ) Seninim al tamam ) ) 2 Seytanin ahi tutmus, sarkilar aska gelmis ) Am ) Durumum el yaman ) Dm Am Bu oyun hep çileli, bana zarlar hileli E Am Kaderin bitmek bilmeyen oyunu mu bu Dm Sesi car ve pencü se Am Severim güzeli genç ise E Am E Am Gönül uslanmaz kandim iste E ) Tavla, tavla beni tavla salla pullari, zarlari ) Am A Am ) 2 Salla, salla beni salla vallahi geldim oyuna ) |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mirkelam-Mirkelam Gitar AkorlarıHer Gece - Mirkelam C Öyle günler olduki senle ) G ) Konuşmasam olmazki ) C Dm ) 2 Resimleri bir yana atmak hiç olmaz ki ) C G7/Dm ) Seni unutturmazki ) Bu yüzden hergece ben ) G C ) Her gece üzülmüşüm ) Dm ) 2 Bu yüzden hergece bu ) G C Dm C ) Aşkın diline düşmüşüm ) C Söyle sevgili hadi söyle ) G ) Hiç mi mutlu olmadın ) C Dm ) 2 Martıları sayarken hiç mi hayal kurmadın ) C Dm ) Resimlere bakarken ) |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mirkelam-Mirkelam Gitar AkorlarıErenköy - Mirkelam Em Bir gitar sesi duyduğumda Bm Hatırlarım ben seni Am Senle birlikte Em Fm O boş evde Em Bm Anlamlı yuvarlanmalar halının üstünde Am O halı uçururmuş meğer Em Fm Gökyüzüne bizi Em Önünden geçtim dün o evin Bm Erenköyde hani Am Em Fm Büyütmeye çalıştığımız o çiçek solmuş Em Dolaştım bütüm odalarını Bm Aradım boşuna sesi Am Uzandım yine o halıya Em Fm Uçursun diye beni Em Bm Çalışmıyor yaşamıyor ki sensizken hiçbirşey Am Em Fm Sanki illede istiyorlar seni Em Bm Çalamadım bak o gitarı uçtu o melodi Am Em Fm Ellerimde çiçekler gözlerimde hüzün Em Önünden |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mirkelam-Mirkelam Gitar AkorlarıAşkım Aşkım - Mirkelam Em Bm/F# Çözüm değil bu ikimiz için Cadd9 D Yaptığımız bize iyilik mi sence Em Bm/F# Dergiler yazar filmler çeker Cadd9 D Hiç birinde mesaj yokmuydu sence C/E D/F# Bir gün dönüpte buluştuğumuz yerde G D/F# Em Beni çok arayacaksın Am D/F# O günlerde yaşadığımız heyecanı G D/F# Dsus4 Bir türlü bulamayacaksın G D/F# ) Be nerdesin aşkım aşkım sevgilim ) Cadd9 Dsus4 ) Diyip diyip beni nasıl da arayacaksın ) G Bsus2 Bm ) X Be nerdesin aşkım aşkım sevgilim ) Bsus2 Bm Asus2 Am Asus2 Am Dsus4 ) Diyip diyip beni nasıl da arayacaksın ) Em Bm/F# Çözüm değil bu ikimiz için Cadd9 D Yaptığımız bize iyilik mi sence Em Bm/F# Dergiler yazar filmler çeker Cadd9 D Hiç birinde mesaj yokmuydu sence C/E D/F# Bir gün gelip o sahil kasabasında G D/F# Em Beni çok arayacaksın Am D/F# O gün gelip te deniz manzarasında G D/F# Dsus4 Aynı tadı bulamayacaksın X bölümü tekrar C D B7sus4 B7 Em Belki de gözlerinde bir kaç damla yaşla Am D B7 D Belki de gözlerinde bir kaç damla yaşla A C#m/G# D Esus4 A C#m/G# Nerdesin aşkım aşkım sevgilim Dadd9 Esus4 Diyip diyip beni nasıl da arayacaksın A C#sus2 C#m Be nerdesin aşkım aşkım sevgilim C#sus2 C#m Bsus2 Bm Bsus2 Bm Esus4 Diyip diyip beni nasıl da arayacaksın A6 E Çözüm değil bu ikimiz için D Esus4 Yaptığımız bize iyilik mi sence |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mirkelam-Mirkelam Gitar AkorlarıAhu Gözlüm - Mirkelam D Em D Ahu gözlüm, güzel yüzlüm ) Em D ) Bana biraz güler misin ) Em D ) 2 Ask mi laf mi yasananlar ) Em D ) Gözlerime bakip söyler misin ) ( D ( Fallara kalmis gelecegine ( A D ( Gözyasi dökersin ( D ( Gülyüzlü yare dönecegine ( A D ( Daha çok beklersin A ( ( D F#m ) ( Ellerini ver, saçlarini aç ) ( G D ) ( Al beni koynuna sar ) ( ) 2 ( Kuslari kondur etegine de ) ( A D ) ( Bir kapa bir aç yar ) D Em D ) Yaptin ettin, gittin bittim ) Em D ) Bir kaderi sen mahfettin ) Em D ) 2 Atsan olmaz, satsan olmaz ) Em D ) Bir sevda var bende tutsan durmaz ) TEKRAR A D Em D Ahu gözlüm, güzel yüzlüm Em D Bana biraz güler misin (3) |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mirkelam-Mirkelam Gitar AkorlarıSevgi Tanecikleri - Mirkelam Am Dm Am Dm Sorunlara sende dahil Am Dm Am Dm Umutlara uzun sahil Am Dm Am Dm Suçlu benim hadi yoket Am Dm Am Dm Vaktin varsa aşktan söz et E Eğrelti otu apartmanlar Üstüme üstüme büyüyor Yaşanan bu garip şehirde E7 Bana sevgi gerekiyor Am Dm E E7 Am Sevgi tanecikleri üze üze üzerime düşüyor Am Dm E E7 Am Sevgi tanecikleri üze üze üzerimde eriyor Am Dm E E7 Am Sevgi tanecikleri üze üze üzerimde üşüyor Am Dm Am Dm Telgrafın telleri yok Am Dm Am Dm Üzerinde kuşları yok Am F Am Dm Ve martılar kirlendikçe Am Dm Am Dm Sana gelip ne diyeyim |
|