Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
böreğipasta, hamur, işleri, pratik, tarifleri

Pratik Su Böreği-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pratik Su Böreği-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri




MALZEMELER
4 Yufka
Yaırm paket margarin
3 yumurta
250 gr beyaz peynir
Yaırm şişe süt
Maydanoz

HAZIRLANIŞI
Sütü, yumurtaları, eritilmiş ve soğumuş margarini porselen bir kaba koyarak ve karıştırın 2 yufkayıküçük küçük didikleyerek karışıma ekleyin, peyniri ve maydanozu da ekleyin Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra, 45 dk buzdolabında bekletin Normal bir tepsiyi yağlayın, 1 adet yufkayı tepsiye serin 45 dk sonra karışımı buzdolabından çıkartın ve tepsiye serdiğiniz yufkanın üzerine dökün Yanlardan taşan yufkayı karışımın üzerine kıvırın ve diğer yufkayı karışımın üzerine koyun Böreğin üstüne eritilmiş margarin sürüp 150C sıcaklıkta olan fırında pişirin Börek kızarıncaya kadar fırından çıkartmayın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.