Bir Hayat |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir HayatUzaklar yakınında Yakınlar coşkusunda Gönüller dergahında Direnmekte bir hayat! Bugün yine Sana ağladı özlemim Sana kavuşmak? Vuslatına ermek bir hayal! Yolunda olan toz bile gözümde tüter oldu Senden başka herşeyi sildim Kalbimde yalnız sevdanın oku Tek Sensin zirvemde, ufkumda ömrümde Şaha kalktı icimdeki en ufak kıvılcım bile Uzun uzadıya giden, bitmeyen yollar Simdi Bir müddet daha sindirecek hislerimi bahar Siyahın aydınlığında Beyazın karanlığında RAHMAN´ın nuruna Hasrette bir hayat! Sana gelenlerin dert izleri var yolunda Keder elbiselerini bir bir çıkarmış gelenler Yeni doğmuş bebek edasıyla huzurunda Ve ben! Hasretimin inci taneleri dağldı dört bir yana Kuytu köşelerde saat dolduruyorum El pence divan, huzuruna çağrılmayı bekliyorum Gidenlerin peşinden ağlıyorum çocuk gibi Ne var götürseler benide sanki? Ama yok Seviyorum Senin icin gözyaşı dökmeyi Uzun uzadıya giden bitmeyen yollar Simdi Bir müddet daha sindirecek hislerimi bahar Ümitsiz ümitlerde Ümitlerin sessizliğinde Kalpleri keşifte Bocalamakta bir hayat! Hergün yeni bir umut acılarımın içinde Canıma can katan yeni bir umut Kalbimin sancısı ruhumun süsü artık Kilit vurdum tüm azalara Sana selavat getirmek benliğimin doyumsuz parçası Karanlıkta dört bir yanım Sen uzaktasınya üşüyor ellerim ayaklarım Ama dediğim gibi her günüm yeni bir umut yolcusu Artık, ben ben değilim benliğim benden uzakta Gözlerim göz içinde bakıyor görünmeyen ufuklara Kalbim bir ışık arıyor belli bir kalp atışında Ben ben değilim benliğim benden uzakta Şehadetgülü |
|