![]() |
Ah Agop Ah |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Agop AhAh Agop Ah Son siseyi hakladik Agop Mezemizde tükendi böylece Sustur artik Desmesin (aman'li) sarkilar yüregimizi Bir of daha çekmeyin Su kavanoz dipli dünya ya Ah Agop ah Çekmesen dayanir mi yürek? Çekmesen biter mi ömür be? Bir kere düsmüsüz Bir kere yanmisiz Allah'ina kadar Ne anlar halimizden süt kuzulari, Ne anlar derdimizden beyefendiler Sen hepsini sil defterinden En kralina çizgiyi çek be Agop Of Agop of Masama onu getir hasretim dinsin artik Bu gece söyle gönlümce yasamaliyi Keyfimce gülmeliyim, eglenmeliyim Anliyorsun degil mi Agop? Sarabim, rakim o benim Onu görmeliyim Onu yudum yudum içmeliyim bu aksam Öyle ya Agop Yok bende ondan baskasi Anlamam ben 'yer bonjur' diyenlerden Bozulurum -onluk, beslik - gibi Kibarlik yok kitabimda Sosyete neyime benim Ah be Agop -Ah be Yetmez mi? Allah'ina kurban Allah'ina kurban Allah'ini seveyim demek be? Oy dibi delik dünya oy Nasil da harciyoruz gençligimizi? Nasil da can çekisiyor umutlarimiz? Oyuncaginmiyiz? Kurbanin miyiz? Yok Agop yok Dinlenmem ne dünya, ne kadar Dinlemem ne dert, ne keder Okurum bildigimi Bilirim ettigimi Of ta çekerim ![]() ![]() Ama yine de boyun bükmem Halime sükreder Günümü gün ederim Agop Günümü gün ederim ![]() Ahmet Selçuk Ilkan |
![]() |
![]() |
|