Güzel Bir Şiir- Nietzsche |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Şiir- NietzscheNietzsche den ŞiiR Öyle bir hayat yasiyorum ki , Cenneti de gördüm , cehennemi de Öyle bir ask yasadim ki, tutkuyu da gördüm , pes etmeyi de Bazilari seyrederken hayati en önden, Kendime bir sahne buldum oynadim Öyle bir rol vermisler ki , Okudum okudum anlamadim Kendi kendime konustum bazen evimde, Hem kizdim hem güldüm halime, Sonra dedim ki " söz ver kendine " Denizleri seviyorsan , dalgalari da seveceksin , Sevilmek istiyorsan , önce sevmeyi bileceksin , Uçmayi seviyorsan , düsmeyi de bileceksin Korkarak yasiyorsan , yalnizca hayati seyredersin Öyle bir hayat yasadim ki , son yolculuklari erken tanidim Öyle çok degerliymis ki zaman, Hep acele etmem bundan,anladim Nietzsche |
Güzel Bir Şiir- Nietzsche |
10-09-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Şiir- NietzscheAlıntı: Sonra dedim ki " söz ver kendine " Denizleri seviyorsan , dalgalari da seveceksin , Sevilmek istiyorsan , önce sevmeyi bileceksin , Uçmayi seviyorsan , düsmeyi de bileceksin Korkarak yasiyorsan , yalnizca hayati seyredersin Öyle bir hayat yasadim ki , son yolculuklari erken tanidim Öyle çok degerliymis ki zaman, Hep acele etmem bundan,anladim eyvallah yoldaşıımm (: güzel ve anlamlı satırlardı |
|