Ayriliklarin Sairi |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayriliklarin SairiAyriliklarin Sairi Ben ayriliklarin sairi, Yalnizlarin ozaniyim Sen, sen masallar okurken daha, Ben acilarin yazariyim Haklisin, aramizda daglar, denizler var, Haklisin, aramizda uçurumlar Senin sevdalarin, üç günlük masal, Benim sevdalarim, Allah'ina kadar Elma sekeri mi sandin aski, Ne siirin siir, ne sarkin sarki Hele bir kirilsin, hele bir kirilsin felegin çarki, Iste ben o zaman görürüm seni Halâ tahta masalara yaziyorsam adini, Ask kitaplarinda ariyorsam tarifini askin, Kahir mektuplarinda yeniden buluyorsam seni, Islak mendillere siliyorsam gözyaslarimi, Eyvahlar çekiyorsam her biten askin ardindan, Bana sor yalnizligi, Ayriligi bana sor diye haykiriyorsam, Ve sabahçi kahvelerinde bir çay gibi demliyorsam hasretini, Ve inadina özlüyorsam, o çay karasi gözlerini, Bil ki, bu seni erkekçe sevdigimdendir Bu benim ilk aldanisim degil, Bu benim son yikilisim degil, Birak bu sahte gözyaslarini, Birak bu masum bakislarini Üzülme, benim için üzülme, Üzülme bu son için üzülme, Ben, ben, ben yeterim kendime Varsin da bir dag gibi büyüsün hasretin içimde, Varsin da her gece Bir kemanin tellerinde ezilsin kalbim, Varsin da bir daha degmesin ellerim ellerine, Asla pisman degilim Hatirla, bir adam diyordun hatirla, Ömür boyu sevsin beni ömür boyu, Iste o deli, iste o çilgin, iste o adam benim Çünkü ben, Çünkü ben aski ölümsüz bilenlerdenim Ahmet Selçuk Ilkan |
|