Al Sana 29 Harflik Bir Aşk’Fabe’ |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Al Sana 29 Harflik Bir Aşk’Fabe’A vuç içi kadar yalnızlığımda B ilmiyor görmüyor duymuyordum yokluğunu C oğrafyası ne kadar da karıþıktı teninin Ç ığ gibi düþerdi bazı geceler üzerime ansızın özlemin D amlaya damlaya gözyaþı olmuþtu her yer E l altından verilen eroin kadar zehirliydi gözlerin F aize biniyordu günden güne acılar G idebilmek için fırından yeni çıkmıþ sıcacık bahaneler alıyorduk H epsini de yiyebiliyorduk üstelik! I rzına geçiyorduk bazı geceler aþkın Ý tinayla çok güzel seviþiyorduk! J ilet koleksiyonlarım vardı bileklerim de K apkaççılara çaldırdığım hayallerim vardı bir de L eziz bir akþamüstüne rastlamıþtım bakıþlarında oysa! M innettardım ellerine N uh’un gemisinde bile yer yoktu ikimize ait cümlelere… O ysa biliyordum sende beni sevmiþtin geçmiþ zaman kipinde Ö püyordun ne güzel ölüyordum teninde! P imi çekilmiþ bir bomba düþtü sonra yaralarımıza R azı olmaya da gücümüzde yoktu oysa S onra sonrası leþ kokan bir ayrılık daha! Þ iiþt! Sessiz ol! T rafik yoğun bugün sol yanımda! U zun boylu bir ıssızlık bu Ü zerime yıldırım gibi düþen bir yalnızlık! V ardiyaya kalıyorum kokunda ben her gece Y ükseklik kokusu var senin yüreğinde kafanı kaldırıp bakma gözlerime! Z iyanı yok gittiysen hadi sil baþtan ezberle! |
|