Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlayanlar, çizim, için, yeni

Yeni Başlayanlar İçin Çizim

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

BAŞARILI ÇİZİM İÇİN A’DAN Z’YE ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ HER ŞEYİ BU KİTAPTA BULABİLİRSİNİZ!

Çizim için bu pratik başlangıç kitabı yaygın olarak kullanılan çizim araçlarıyla nasıl açık ve basit çizim yapabileceğinizi öğretiyor Bu kitaptaki bilgilerle hayvan, insan, manzara ve bina gibi popüler öznelerin geniş bir yelpazesinde çizim yapmayı öğrenebilirsiniz

Faydalı ipuçları ve önerilerle dolu olan kitap çizime yeni başlayanlara temel çizim tekniklerini ve bu tekniklerin nasıl adım adım uygulanabileceğini öğretme amacını taşımaktadır

Eğer çizim yapmayı öğrenmek istiyorsanız, bu kitap tam size göre bir başvuru kaynağıdır

? Kurşunkalem, kömür kalemi, pastel, dolmakalem ve suluboya için yönlendirmeler

? 400’den fazla çizim ve adım adım uygulamalar? Hayvan, insan, manzara, ağaç, çiçek, bina ve gökyüzü çiziminde net ve doğrudan öneriler

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
16,25 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com