Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çavuş, farklı, mal, musa, olma

Farklı Ol Mal Olma - Musa Çavuş

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Farklı Ol Mal Olma - Musa Çavuş

Kitap Künyesi

Farklı Ol Mal Olma

Musa Çavuş

Akart Kitap

» Kişisel Gelişim
Fiyatı : 8,00 TL
Ekim 2010,
120 sayfa,
ISBN: 9786055650063

Kitap Hakkında

Görmek için yaşamalısınız, Yaşamak için düşünmelisiniz, Düşünmek içinde gayret etmelisiniz… Başarılı insanların çoğu, sıkıntılara göğüs gerek ayakta dimdik durmuşlardır ve düştüklerinde tekrar kalkmasını bilmişlerdir Başarısız insanlar ayağa kalkmaya tenezzül bile etmemişlerdir “O kaybetti ben de kesin kaybederim diyen,” bu insan türü, hep başarısız kalmıştır ve bu şekilde de bu dünyadan göçecektir Ot gibi yaşamayı tercih eden başarısız insanlarla, başarılı insanlar arasındaki farkları incelediğimde farklı yaşayış tarzlarının olduğunu gördüm Bu kitap, bu yaşayış tarzlarının en önemlilerine değinmektedir

Kitap Kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com