Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yalnızlığım

Yalnızlığım

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yalnızlığım

Yüzüne baktım Tüm yaşamı gözlerimin önünden geçti Bir karesini durdurabilseydi belki Herşey daha mı güzel olacaktı

Sustum

Parmak uçlarım şimdi gözyaşlarında Çok sıcaklar Gözyaşlarının yanaklarından daha süzülmeden buharlaştığını görebiliyorum Dudaklarını ısırırken hissettiği acı kendisine gelebilmek için gösterdiği bir çaba gibi

UYAN UYAN

Sadece bana bakıyordu Ellerini öylesine sıkıyordu ki avucunda bıraktığı izler belkide çok uzun bir süre iyileşmeyecekti İkimizde dizlerimizin üzerine çökmüştük Gözlerimizi birbirinden ayırmıyorduk Tanrı kimdi Hangimiz birbirimizin esiriydik Kaybolmuş bomboş odada sadece ikimiz vardık Ben kimdim ya da o kimdi? Yaşamın neresindeydik? Kaybolmuş gibiydik Aramızda sadece bir ayna Bomboş odanın sessizliğinde sadece

BEN!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com