Komik Sözler |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik SözlerKaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur… - Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir… - Adamın biri komsuya gitmiş hamile kalmış Çünkü komsu kapıya kadar geçirmiş… - Kız dediğin ?stanbul gibi olmalıFethi zor,fatihi tek!!! - Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin… - Oturarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur… - Türküm, Doğruyum, Çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum… - Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti… - Tanrım kör oldum… Artık kusura bakamıyorum… - Seni sensiz de yasayabiliyorumEn azından kafamı dinliyorum… - Adama sormuşlar karınızla ortak bi özelliğiniz varmı ? demiş ki var aynı günde evlendik - Ne yersen ye asit yapar ağzında FALIMA gerek yok zaten dişin yok ağzında… - Erkekler neden kendileri ile ilgilenmeyen bayanların peşinden koşar ki ! Köpeklerin kullanamayacağı otomobillerin peşinden koşması gibi ! - Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim… - Sen sen ol kapı önünde aşk yapma , aşkın gözü kördür ama komsununki asla - Sana yaza yaza yaz geldimesaja zam geldidaha yazacaktım ama konturum bitti… - Paranın ne önemi var önemli olan miktarı… - Erkekler limona benzer baktıkça ağzın sulanır yedikçe miden bulanır… |
|