Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevgili, sevgilineyaptım

Ah Be Sevgili!Neyaptım Be Sevgili

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ah Be Sevgili!Neyaptım Be Sevgili

Hep birbirimizi sevdik,ayrılmadık hiç birbirimizden2 dakika görmesem özlerdim seniYanıma gelmeyince yüreğim oynardı,ona bişe mi oldu diyeBen senden hiçbirşey beklemedim,sadece kalbini bana vermeni ve güvenmeni istedimSen,ilk sustunAma beni sevdiğini biliyordumBu hiç değişmedi aşk tadındaBizimki öyle bir aşktı ki seni sevsem sen bana daha da uzaklaştınHerşey tersine gitmeye başladı,hep utandın,beni görsen kaçtınDoğru düzgün 1-2 çift laf bile etmemeye başladnBeni seviyordun ama ne olduysa,artık bana gübenmiyormuş gibi tavırlar,kaprislerŞüpheye girdim,kalbini mi çaldım? dieOnun için herşeyi yaptımOna sırtımı dönmedimAma o,beni sırtımdan bıçakladı,hep utandı,hep kaçtı,hiç konuşmadı,bana bakmadı,umursamadıNEDEN BÖYLE DAVRANIYORSUN BE SEVGİLİ!!!BEN SENİ KIRACAK NE YAPTIM Kİ BANA BAKMADIN BE SEVGİLİ!NEDEN BANA UTANGAÇLIK YAPIYORSUN,UTANIYORSUN BE SEVGİLİ,NEDEN HE SEVDİĞİM,NEDEN!,BEN SENİ SEVDİMDE HATA MI YAPTIM BE SEVDİĞİM!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com