Anlamlı Sözler |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Anlamlı Sözleryarınlar güzel olacak Dünya Bir Oyun Sahnesi insan bir güldür elbetki solacak kara gözlerime kara toprak dolacak mezarım taşıma kuşlar konacak Hayatta herşey yalan olabilir Hatırlamak için unutmamak gerek,Sevmek için yürek gerek hani gözler vardırya sözleri anlatırhani birde aşk vardır ya senianlatır sevme sevsinler sana önem versinler aldanma aldatki senin değerini bilsinler biz birer oyuncuyuz şu dünyada Biz sevdiklerimizi gül gibi yakamıza takmadık hançer gibi yüreğimize sapladık insan ölür ama ölmeyen insanlıktır KiMSE SEVDASNDAN VAZGEÇMEZ SADECE KALBİNE GÖMER hayata pencerden bakan balkona çıkınca üşür Insan vardır söylediği sözle büyük görünür söz vardır söyleyen insan yüzünden büyük görünür hayat hiç adil deyil herkese güzel şanslar vermiyor ama ne yapalım gönül işte hep mutlu olmak istiyor Şu dünyada Seveceksen Gerçekten SeVECEKSİN terk edeceksen olduğu yerde bitireceksin sevmezsin sen benim bildigim,bu yüzden sen kalacaksın ömrüm boyunca deger verdiğim insanlar elbiseleriyle ağırlanırlar ama fikirleriyle uğurlanırlar yalnızlık insanın kaderiymiş bitmez dediğin aşkta bitermiş gerçek sevgi nerede var zor severim ama çok severim gerekirse ölebilirim yanlışını göürsüm tarihe gömerim ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyide bilmezler seni okadar çok seviyorum ki tahmin edeceğin kadar değil tahammül edemeyeceğin kadar Unut dediler unuttum,ama seni değil unut diyenleri seni ağlatanı değıl,senin için ağlayanı sev yarınlar yorgun ve bezginler kimseler için değil,rahatını terk edebilen geyretli insanlara aittir sen deliysen ben senden deliyim hayat yaşanacak kadar güzel olsaydı insanlar doğarken ağlamazdı Seni seviyorum demen için ilk önce sev öle gel tamam mı |
|