Delikanlı Sözler ! |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Delikanlı Sözler !Lütfen okuyun : Arkadaşlar içinde uygunsuz olan kelimeler olabilir Adı üstünde delikanlı sözler bu yüzden öle kelimeler çıkarsa dikkate almayın Yazdığımız sözleri yazdığım şeyi dikkate alarak okuyun lütfen Bîrînî SEVDIM, Ortâmdân UZAKLASTIM, Dîyê Hêrkês DELIKANLI, Olmus Bên KOVALAMIYORUM, Dîyê ARKAMDAN, Konusân Olmus Bênîm ADIMI, Vêrêrêk PIYASA, Yâpân Olmus MEKAN, înîzdâ KRAL, Olun ALAYINIZ, Gêlsîn Sîzîndê SIRANIZ, Gêlîr Adim SerSeri SokakLarda ßüyüdüm ߀n Kolumda jiLet isLeri GönLümde Dostlarımın Sevdası Hep ߀n Sokaklarda ßüyüdüm Kızım Senin Gißi Sıcak Soßælarda ısınıp Sıcak Yorgana SarıLmadım Herkesin Derdine Ko$ar ßu Serseri!!! Sen Cok Guzel Kizsin MektepLİ Bense Sokaklarda Serserİ Senİn ELinde KaĞit Kalem Benİm İse VÜcudumda FaÇa İzlerİ Sen İstİkbalİnİ DÜŞÜnÜrken Mekteplİ Oo KÜcÜmsedİĞİn Serserİ Belİnde Emanet Mevzu İŞledİ Dedİm Ya GÖnlÜmÜn GÜzelİ Herkes Benİm Gİbİ Serserİ Olamaz!!!!! BiZ Kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdenizBize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz!! |
Delikanlı Sözler ! |
09-07-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Delikanlı Sözler !Bir Pazar Sabahı Zagros Kaldırımında Yürürken Serseriler Trafiğine Yakalandım Serseriler Trafiği Sordu Serserimisin, Öğrencimisin? Öğrenciyim Dedim Hani Kalemin Dediler Çıkardım Belimden 95’lik Zırh ı İşte Budur Dedim Hani Defterin Dediler Açtım Parçalanmış Vücudumu Burası, Akdeniz Burası, Karadeniz Burasıda Defterimiz dir Dedim Hani Hocaların Dediler Gösterdim Kaldırımda Yatan Balicileri Esrarcıları, aaaifçileri Hani Müdürün Dediler Gösterdim Sarhoşlar Çeşmesinde Oturan Kral MÜSLÜM Babayı ‘‘Merak Etme Bizlerde Onlardanız Dediler’’ Sen Sosyete Kızı Sus Susta Şu Garip Esrarcının Aşkını Dinle Sen Ananın Sıcak Kollarında Uyurken ßen İse YÜKSEKOVANIN Garip Sokaklarında Silah Tutmayı, Esrar Sarmayı Öğreniyordum Sen Sosyetenin Lise, Fakültelerinde Okurken Ben ,Ben İse Hayata Res, Kadere Sitem, Ölümle Dans £diyordum… ßëN Sëñî øñLar gîßî UcuZ ßar Kô$ëLërîñDëkî HësaPLarDa DëgîL,Yûcë ßîr DaVañIñ OrtasIñDa DîMDîk A¥akta ßuLDuM RëîsßakI$LarIñ DëLîP Gë¢ërkëñ NaMërtLîgî,YûrûDûñ tøZLu ¥øLLarDa VaZgë¢MëDîñ GôrDûM RëîsKuruLurkëñ TuZakLar ArD ArDa VururLarkëñ Sëñî,GôZûñû ßîLë KIrPMaDIñ,gûLDûñ Gë¢ tîñ Gençlik Çağımda Koptu Kıyamet Etmedim Etmem Sana İhanet Gelmez DiyorLar ßiliyorum ßu ßir Kehanet Hayatta Kimse İçin ağLama Değmez Ağlamaya DeğenLer Zaten AğLatmaz Birgün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tutki Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar AlçaLmasın SeN HaYaLLeRiMiN CeLLaDi, uMuTLaRiMiN KaTiLi Ve ZaVaLLi BiR öMRüN aCiMaSiZ aZRaiLi, BeYNiMDeKi TeK KuR$uNLa VuRDuM KeNDiMi GeLiP aLaBiLiRSiN eMaNeTiNi |
Delikanlı Sözler ! |
09-07-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Delikanlı Sözler !Firari SaatLerin Ardından Gelen İsyanKar SokakLarın Tövbekar Cocuklarıyız ßiz Sevdiğimiz İcin İçin Yaşar Dostumuz İcin Ölürüz Vede Hiç ßir Zaman Hiç ßi Yerde Kimseye Hesap Vermeyiz Arkadas ßiz Yalandan Dolandan ßıktık SevgilerLe Gerçeği anLadık Elßet ßirgün ßuluruz Herkesede Kapak luruz EsrarLa ßaşladı Gece Alkolik mi Sandın Sadece Şu ÇiftLiden İki Nefes Alınca Dünya Oluruz ßütün Gece Paramız mı Var Esrar Almaya Şeklimiz mi Var Kız Tavlamaya ßir Canım Var Oda Feda Olsun Sana Kadehi eLimize TutuşturanLara Sevgiye İhanet EdenLere KoLumuza JiLet AttıranLara Esrar Çektirip ÜçLüyü Tersten YaktıranLara İsyanım ALLAH'a DeğiL Tüm ALLAH'sızLara DuManımda O Vardı, Sigarayı Bıraktım; Kadehimde O Vardı, İçkiyi Bıraktım; Rüyalarımda O Vardı Uyumayı bBıraktım; Baktım Ki Onsuz Olmuyor, Yaşamayı Bıraktım!! |
Delikanlı Sözler ! |
09-07-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Delikanlı Sözler !Acı Çekerek Geldik Bu Günlere,Boyun £ğmeyiz Kimselere,Kanmayız Sahte Gülücüklere,Saygı Şeklinde Övmelere,Herkesin Ölüm Diye Korktuğunu, Biz Sokakta Oyun Diye Oynarız Zannetmeyinki Gücümüz ßitti,Yorgunuz, Zannetmeyinki silahımız Yok, Suskunuz; Zaman ßekliyoruz,Fırtınalar Kopacak, Fırtınalar Öncesi Hep ßoyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her ßatan Güne$Lede ßatmayız ßiz!!! |
Delikanlı Sözler ! |
09-07-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Delikanlı Sözler !Eskİden Olsa Arkandan ßakar ağLardım Şimdi Arkama ßile Dönüp ßakmam Eskiden Uğruna Dünyaları Yakardım Şimdi İse ßir Kibrit ßile Çakmam! DetayLar Aynadir Fark'ı Yansitir KraLLar İz ßırakır Soytarılar Kıskanır Sallanirsada asLa Yikilmaz Tahtım ALı$ma ßana Ne Yapacaqim ßeLLi oLmaZ ßenim ßuqun Varım, yaRın ßirden yOk oLurum Dokunma ßana! Kapanmami$ YaraLarLa doLuyum, 1 yarada sEn açmaSevme ßeni! yOgun duYquLaRimda kayßoLurSun, tutu$tururum iSteme ßeni! yaSakLarLa bogu$ursunEnqeLLerLe doLuyum ÇôZmeye CaLI$ma SakIn… Ben Günahkarım Cekerim Tineri BaLiyi CiqarayıAtarım Kendimi Bir BoşLuqun İçineBen Günahkarım Sen VefasızsınSen Acımasızsın: ßiz Konya nın Gerilim Saçan Sokaklarında Daha Kalem Tutmayı ßilmezken Esrar Sarmayı Adam Kesmeyi Sallama Çekmeyi Öğrendik Sevdik mi Allahına Kadar Vurduk mu Sallamayı Damarına Kadar Şimdi Diyeceksin Lan Piskopat Sen Sevmeyi Nerde Öğrendin Şunu Unutmaki Kahbelere Sevmeyi ßiz Öğrettik |
Delikanlı Sözler ! |
09-07-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Delikanlı Sözler !Ortamın ßittiği Yerde ßiz ßaşLarız Şeklimiz İçin Yaşar Tarzımız İçin Ölürüz! ParçaLanmı$ Vücudum Olmu$ ßir Ses UzakLa$ Kızım ߀nden Git Kahbele$ Sana DeqiL Seni Sevdiğim İcin ßana Lanet oLsun SerSeriyim SerSeri SokakLardır Evim DinLe Cici Kız DinLe Sanıyorsun ki SerSeriLer AğLamaz SerSeriler ßir ßir Ağladımı Kimse Tutamaz İnanki Sosyete Kızı Herkes SerSeri Olamaz GeCeLeRi GeLMe JiLeT aTaRıM uZaTMa KoLuNu SaNa Da aTaRıM BeN HeRGeCe aGLaYıP KeNDMi DoGRaRm DeDiM Ya SaNa GüLüM ßêN PisKoPaTım ßenim Rahat Edemediğim Yerde Kimse İstirahat Edemez aaafe Keder KraLına DeğiL Alayına Gider €ziLmi$ ßir Kentin SokakLarında Sevdası YasakLanmı$ Vede umutLarI Kur$unLanmı$ GeceLerin İsyanKar SerSerisi GeLeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıZ war GeŁмişe GeçмişeDe saчGıмıZ şu saaттeи soяa кiмseиiи нaчaтı вiZi iŁGiŁeиDiямez,вiZiмкiDe кiмseчi вu нaчaт вiZiмse eĞeя; ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя Düичa 1GüиDüя; oDa вuGüиDüя !! Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGünDür |
Delikanlı Sözler ! |
09-07-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Delikanlı Sözler !Mafyada Silahımı Karakolda Resmimi Ceza £vinde İsmimi ßu Alemde Tesbihimi ßıraktım Ama Seni Asla ßırkamadım Sen Meyhaneleri Kendine Ev Yaptınmı Sen Allah Var ßir ßaşkasına Taptınmı Sen İçipte ßir Sokak Köşesinde Yattınmı ßunLarı Sen Yaşamadın Sen ßilemezsin ßunLarı ßen Yaşadım ßen ßilirim Allah'sız YoLda ßir Serseri GörürSen O Serseriye İyi ßaK BeLki Tanırsın O SerSeri kimDi İyi ßiLirDin öyLeSiye Seven İstikbaLden Ümüt ßekLeyen ßir Efendi Simdi Yıkılmıs Dünyası HayeLleriyLen ßeraßer Artık efendiLik OnDa Ne GezEr SerSeri'mi DiyeCekLeR ßırak desinLer GücenirSem NamerDim Ama Unutma GüLüm ßu SerSeRi Senin Eserin Usturama Jileti TakarımGövdeme Derin FaçaLar Atarım İstersen KraL Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım! Ağladığımı Kimseye Söyleme Anne onLar ßeni KraL ßiliyor Kızdım mı Dünyayı Yıkar ßiliyorlar ßir Kız İçin ßu Kadar Düştüğümü ßilmiyorLar Farkımız Tarzımız Bizim Delikanlı OLmamız, Ya Kan KuStururuz yada Tam SuStururuz Bu HuSuSta N£ KuraL N£d£ KraL tanırız!!! "lKâhpéLiq lKoymâz lBizé lBizim Göaaaaérimiz lKâhpé DéiL Âmâ Bizi Unutâni Bizdé Unuturuz lKâhpéCé '': Bizim KraL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KraL OlamaZ |
Delikanlı Sözler ! |
09-07-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Delikanlı Sözler !Konyanın Hali ßaşka Konya Doymaz Aşka Helebirde Sevdiği VarSa Ağlamaz,Ağlarsa Kimse Duymaz Unutma Herkes KonyaLı Olamaz Hainler Günü Sevmek kimine göre ölmek demek Ölmek kimine göre sevmek Ama asıl gerçek ölümüne Sevenler asla ölmezler Yalnız sen degildin En hainleri sendin Kaderim ya ben hep hainleri sevdim Al işte hepsini buraya serdim Söylesene hangi kursun senindi Hala unutmadım ihanetini Kalbimin kıyamet alametini Vereyim de al git emanetini Söylesene hangi kurşun senindi Kalbimi alev alev yakan mı Hala yarasından kanlar akan mı Biraz önce şu sırtımdan çıkan mı? Söylesene hangi kurşun senindi Bir senle gelmedim bu hale Şu hain aşkların hepsi benimdi Kanayıpta bulamadın mı hala Söylesene hangi kurşun senindi Ne kurşunlar çıktı bilsen bu tenden Ne aldınsa helali hoş olsun benden Yazıktır davacı olursam senden Gün ve gün öldürüp dirilten mi Akıl alıp çıldırtıpta delirten mi Alın artık şu canımı dedirten mi Söylesene hangi kurşun senindi Sen benim en beter halimsin artık Nasıl olsa gözümde hainsin artık Gördüğüm,gördüğüm en büyük zalimsin artık, Söylesene hangi kurşun senindi Arada bir çıkartıpta bakarsın Olurya boynuna belki kolye yaparsın Hainler,hainler gününde onu takarsın Söylesene hangi kurşun senindi Sen Vurdun da Ben Ölmedim mi? Yoklugunda ne atesleri hasretimle yaktim da, Bir seni yakamadim beni yaktigin gibi cölde su, mahpusta gün, oructa ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun, Yasaklar koydun, Bitmez tükenmez engeller koydun simdi nerdesin diye sakin sorma Sen cagirdin da ben gelmedim mi? Sen varken darilmazdim ciceksiz baharlara, Yagmurlu havalara, bu kasvetli aksamlara Sen varken; Bakip iclenmezdim tren istasyonlarina , Otobüs duraklarina Sen varken ayrilanlara aglamazdim Yikilmazdim biten sevdalarin ardindan, Gidenlere küsmezdim, Kalanlara acimazdim Sen varken böyle üsümezdim,titremezdim Masumdum, cocuklar gibi Böyle delirmezdim,küfretmezdim Hele ölmeyi hic düsünmezdim simdi soruyorum sana: Adi sevdaysa bu cehennemin, Sen yaktin da ben yanmadim mi? Biliyorsun; Bütün acilarina yesil isik yaktim olmadi Bütün korkularina arka ciktim olmadi Daglara merdiven dayadim olmadi Haziranda kar oldum yagdim avuclarina olmadi Sevdim olmadi,yandim olmadi,taptim olmadi Artik benden pes! Bu askin biletini istedigin gibi kes! , Nasilsa gidiyorsun Biliyorum, git Ama ardinda; Aglayan bir cift göz, Paramparca bir yürek, Ve yikilmis bir dag görmek istemiyosan; cek silahini,daya sirtima, Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedim mi? |
Delikanlı Sözler ! |
09-07-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Delikanlı Sözler !biraz sevinç biraz hüzün: O hayat işte! Sevmeler yalvarmalar: O aşk işte! şirin şeker tatlı bişey: O sen işte! Seni özleyen biri var: O ben işte! sürgündeki umutlar kadar uzakta yıldızların arasındaki ay gibi yapayalnız idam sehpasındaki mahkum gibi çaresiz olsanda bu sevdiğin daima yanında unutma! hayatta 3 şey beni sana bağlar: sevgi şefkat ve hoşgörü 3 şey beni sana köle yapar:gözlerin sözlerin kalbin 3 şey beni senden ayırır: ölüm yalan ihanet |
|