Etkileyici Anlamlı Ve Güzel Sözler |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Etkileyici Anlamlı Ve Güzel Sözlerkimine göre yalnızlık,hasta kişinin kaçışıdır;kimine göre de,hasta kişilerden kaçıştır İnsan da ağaca benzer; ne kadar yükseğe ve ışığa çıkmak isterse, o kadar yaman kök salar yere, aşağılara, karanlığa, derinliğe, kötülüğe Babanın gizlediği şey, oğulda açığa çıkar Büyük borçlar insanları değer bilmeye değil, kin beslemeğe yöneltir Yalnızlığına kaç dostum: görüyorum ki her yerini ağılı sinekler sokmuş Sert ve sağlam bir havanın estiği yere kaç! Yalnızlığına kaç! Sen küçük ve acınacak kişilere pek yakın yaşadınOnların göze görünmez Öclerinden kaç! Artık el kaldırma onlara! Sayısızdır onlar, hem senin yazgın sinek kovmak değil ki! Siz yükselmek isteyince yukarı bakarsınız Bense aşağı bakarım Ben bu kulaklara göre ağız değilim ''insanları sevdiğinizi söylüyorsunuz! ama daha derine indiğinizde sevdiğinizin onlar olmadığını göreceksiniz siz bu sevginin içinizde yarattığı duyguları seviyorsunuz!!!'' ''insan, sonunda arzularını sever; arzuladıklarını değil!'' (fateandhate, 05102004 00:23 ~ 00:24)#5949482 !? ''ahlaksal olay yoktur yalnızca olayların ahlaksal yorumu vardır'' ''hayran olmada bir masumluk var kendilerine de birgün hayran olunabileceği hiç akıllarına gelmemiş olanlarda bulunur'' ''bir duyguyu yenme isteği, eninde sonunda, yalnızca bir başka duygu isteği, daha başka bir duygu isteğidir'' ''aşk ve nefretin yer almadığı bir oyunda kadın orta dereceli bir oyuncudur'' ''delilik tek tek insanlarda pek seyrektir ama gruplarda, partilerde, halk arasında, çağlarda kural olarak bulunur'' "bir uçurumun içine baktığınızda, uçurum da sizin içinize bakar" uçmayı öğretemediğinize düşmesini öğretin zayıflar bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar * "simdi hafifim, simdi ucuyorum, simdi kendimi kendi altimda goruyorum, simdi bir tanri dansedip geciyor icimden * yukseldikce ucma bilmeyenlere daha kucuk gorunmemiz kacinilmazdir Ümit en son kötülüktür Çünkü işkenceyi uzatır |
|