![]() |
Bitkilerin Gücü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitkilerin GücüTunus Baklası ( çemen ) : İki bardak suya 1 kaşık çemen konur ve orta ateşte pişirilerek sabah kahvaltısından önce içilir ![]() Yulaf : Yemeklerden önce veya iki yemek arası, günde 3-4 bardak salep şeklinde, 1 bardak suya 1 kaşık yulaf unu katarak, orta ateşte pişirip içmelidir ![]() Mersin Yaprağı : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur ![]() ![]() Okaliptus : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur ![]() ![]() Karadut Yaprağı : 1 çay bardağı sıcak suya, 1 tatlı kaşığı hulasası konur ![]() ![]() Ceviz Yaprağı : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur ![]() ![]() Zeytin Yaprağı : 30 g ![]() ![]() ![]() Ardıç Tohumu : 30 g ![]() ![]() ![]() Böğürtlen Adaçayı At kuyruğu (kırkkilit otu) Bitkilerle yapılan tedavilerin yararlı olabilmesi için, yukarıdaki tedavi şekillerinin en az 2-3 ay sürekli uygulanması gerekir ![]() |
![]() |
![]() |
|