|
|
Konu Araçları |
dünya, kadınlar, olurdu, sadece, yaşasaydık |
Sadece Biz Kadınlar Yaşasaydık Dünya Ne Olurdu Acaba? |
04-21-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
Sadece Biz Kadınlar Yaşasaydık Dünya Ne Olurdu Acaba?Kücük yaslarda egitiliyorlar
06-15-2009 | #2 |
perisu_1907
|
Cevap : Sadece Biz Kadınlar Yaşasaydık Dünya Ne Olurdu Acaba?direksiyon çok güzel olmuş tşklerr |
Cevap : Sadece Biz Kadınlar Yaşasaydık Dünya Ne Olurdu Acaba? |
06-15-2009 | #3 |
Verus_TR
|
Cevap : Sadece Biz Kadınlar Yaşasaydık Dünya Ne Olurdu Acaba?Kadın değilim ama şunu söylemek istiyorum; " Kadınlar sadece pembe sevmiyor " :) Tankı çok beğendim :) |
06-23-2009 | #4 |
stinq
|
Cevap : Sadece Biz Kadınlar Yaşasaydık Dünya Ne Olurdu Acaba?:D:D süper şu direksiuonu kesin ypLar
06-23-2009 | #5 |
delishhhh
|
Cevap : Sadece Biz Kadınlar Yaşasaydık Dünya Ne Olurdu Acaba?evet kadınlar sadece pembe sevmiyor belkide bir simge pembe rengi kadınlar için ama hiçte fena olmamış bence kadının olduğu heryere renk geliyor zaten |
06-23-2009 | #6 |
yagmur34
|
Cevap : Sadece Biz Kadınlar Yaşasaydık Dünya Ne Olurdu Acaba?Arabaya bayıldım :) Ama sadece biz kadınlar olsaydık silahlar olmazdı galiba
06-23-2009 | #7 |
TiFus
|
Cevap : Sadece Biz Kadınlar Yaşasaydık Dünya Ne Olurdu Acaba?tEK kELimeyle MÜKEMMEL Fakat Dünyaya Kadınlar Diğil Erkekler Hakim Kısaca Ben :D:D |
|