Azrail Beş Dakika Bekler misin ? |
04-15-2009 | #1 |
|
Azrail Beş Dakika Bekler misin ?Azrail Beş Dakika Bekler misin ? Hiç beklemediğim bir anda geldin Ben beklemiyordum Rica etsem beş dakika sen bekler misin Sevdiğimi özledim Onu görüp geleceğim Müsaade eder misin Acele işin yoksa otur şöyle bir soluklan Uzak yoldan geldin yorulmuşsundur Acıktın mı aş vereyim Efendim aç değil misin Su vereyim bir soluklan Anlamıyorum neden istemiyorsun Neyse sen beş dakika izin ver İnan hemen döneceğim Hem buraya hem geldiğim yere Bir şey sorabilir miyim Bu kadar işi kısacık zamanda nasıl yapıyorsun Hiç itiraz eden olmuyor mu Elbette oluyor ama dedin Aması ne Peki hiç kaçmaya çalışan yok mu Var hem de çok öyle mi Ama Aması ne Neden anlatmıyorsun Neyse bir beş dakika istemiştim Olmaz mı Ama neden Bari Bari bir telefon açsaydım Bir sesini duysaydım gitmeden Haber verseydim Söylemezsem kızar Sonra beni bekler Ama gelemem Boşuna beklemesin Bari bunu söyleyeyim Kötü haber tez duyulur ancak Ancak öyle kötü bir haber değil ki bu Off ne yapayım şimdi ben Aklım durdu Beş dakika sonrada kalbim duracak İyi ama bensiz ne yapar Düşünemiyorum Yemekten kesilir Uykuları uğramaz Ayakta kabuslar görür Her baktığı yerde beni görür Beni görür her baktığı yerde Korkuyorum Gitmekten değil Ardımdan gelmesinden korkuyorum Gelmesin o kalsın Daha ne günler bekliyor onu Ben gidiyorum Dur bari not yazayım ardımdan gelmesin Bir elveda diyemedim Gidiyorum diyemedim Oysa bunu çok isterdi Gideceksen eğer bir gün Önce bana söyle derdi Söyleyemedim Duyamadım sesini Son defa seni seviyorum diyemedim Beş dakika tanımadın Açtırmadın telefon Bir not bile yazdırmadın Bari Bari bırak da onun kollarında öleyim (alıntıdır) |
|