Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, için, rızası

Allah Rızası İçin 'Allah' Demek..

Eski 04-01-2009   #1
meLankoLik_asaLet
Icon1861

Allah Rızası İçin 'Allah' Demek..

Vaktin birinde zat'ın biri kralın kızına aşık olur Fakat kralın kızı onun için ulaşılmazdır ne yapacağını bilemez ve zamanın dervişlerinden birinin kapısını çalar ne yapacağını sorar Zat-ı muhterem de ona falanca yerde bir köşeye oturmasını ve kim birşey sorarsa veya derse sadece "Allah" demesini söyler
Adam o kişinin dediğini dinler ve dediği yerde oturmaya başlar Gelen geçen insanlar birşey dediklerinde o sadece "Allah" der Bu durum kralın kulağına kadar gider Kral adamı merak eder ve yanına gelir "Methinizi çok duydum kızım için hep böyle birini arıyordum kızımla evlenir misin?" diye teklifte bulunur, kral
Fakat adam şu yanıtı verir:"Ben kızınız için Allah dedim, Allah sizi benim ayağıma kadar getirdi, ya ben O'nun rızası için Allah deseydim, kim bilir neleri verirdi bana" der ve gönderir

Rabb'im cümlemize O'nun rızasını kazanmış ömürler nasip etsin
Selam ve Dua ile

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com