Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
efsanevi, eklenti, kings, paketi, settlersheritage

The Settlers-Heritage Of Kings (Efsanevi Eklenti Paketi) Pc

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

The Settlers-Heritage Of Kings (Efsanevi Eklenti Paketi)

Göz alıcı sahil bölgeleri: Tepeler, falezler, ve deniz fenerleri… Destansı savaşlarda yer alın Barış zamanında ise bina yapma görevlerini tamamlayın Oldukça fazla heyecanlandırılmış yeni yetenekler sayesinde hayvanlarla etkiletişim içerisine girin Üç kötü karakteri tek kişilik senaryoda kontrol edin Kerberos, varg ve mary de mortfichet

Dört yeni senaryo… yerleşim bölgeleri, binalar ve hayvanlar Güncellenmiş ve geliştirilmiş harita editörü Toplamda 30 dan fazla yeni harita ile en az 30 saatlik oynama süresi
İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP
İşlemci: 1 GHz
Bellek: 256 MB
HDD: 55 GB boş alan
Ekran Kartı: 32 MB Direcx 90
DirectX: 90c
Ses: DirectX uyumlu ses kartı
Klavye,Fare

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
14,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com