Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, 3dvd, autocad, eğitim, eurosoft, görsel, seti

Eurosoft AutoCAD 2011 Görsel Eğitim 3DVD Seti

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

AUTOCAD 2011 GÖRSEL EĞİTİM SETİ

Tasarım ve çizimlerin bilgisayar ortamında yapılmasını sağlayan, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Çizim programı AutoCAD yazılımının, 2011 sürümüne ait bu Görsel Eğitim seti ile 2 ve 3 boyutlu resimler çizebilir hale geleceksiniz

Bu eğitim seti sayesinde AutoCAD ile çizim yapmak, daha önce yapılanları revizyon etmek, tasarımınızı gerçeğe dönüştürmeden önce ekranda görmek, istediğiniz ölçekte çıktı almak, çizdiğiniz nesnelere renk atayabilmek, farklı çizgi tipleri kullanabilmek ve farklı desenlerde taramalar gerçekleştirebilmek için gerekli komutları öğrenebileceksiniz

Bu eğitim setini izleyerek, çizmiş olduğunuz çizimler üzerine koyabileceğiniz ölçülendirme komutlarını, Çizim üzerine eklenen Gelişmiş Yazı formatlarını, AutoCAD içerisine tablo ekleme ve oluşturma komutlarını öğrenebileceksiniz AutoCAD yeniliklerinden biri olan Parametrik İlişkilendirme ile çizgilerinizi birbirlerine bağlayacak ve sabit ölçülerde gelişmiş fonksiyonlar ekleyebileceksiniz Böylece resimlerinize revizyon yaparken belirli bir kısmı değiştirdiğinizde diğer kısımlarında otomatik olarak değişmesini sağlayacaksınız

Eğitim seti içeriğinde; AutoCAD 2011 Klasik Arayüzü, 2Boyut ve 3Boyut Çalışma alanları tanıtılmakta ve komutların yerleri gösterilmektedir Ayrıca AutoCAD i daha kolay ve rahat kullanabilmek için gerekli ayarların nasıl yapıldığı anlatılmaktadır 2 Boyut ve 3 Boyut ortamında anlatılan örnek uygulama çizimleri ile komutların çalışma mantığı daha kolay anlaşılmaktadır

Eğitim seti ile birlikte gelen Örnek Uygulamalar DVD si sayesinde, Eğitim Seti ile öğrendiğiniz bilgileri uygulamalar ile pekiştirebileceksiniz Genel Toplamd3 DVD den oluşan 25 Saatlik bir eğitim içeriğine sahip bu eğitim seti ile birlikte AutoCAD kullanmayı öğrenebilecek yada bilgilerinizi tazeleyebileceksiniz

Eğitim İçeriği;

AutoCAD e Giriş

Temel Sayfa ve Şablon Ayarları

Draw (Çizim) Komutları

Modify (Düzen) Komutları

Ölçülendirme Ayarları

Ölçülendirme Komutları

Katmanlar ve Çizgi Tipleri

Blok Oluşturma ve Kullanma

Nitelik Tanımlama ve Kullanma

Tablo Çizimi

Gelişmiş Yazı

Parametrik Çizim

Parametrik Ölçülendirme

İzometik Çizim ve Örnekler

2 Boyutlu Çizim Örnekleri

3 Boyutlu Çizime Giriş

Katı Modelleme

3 Boyutlu Düzen Komutları

Işıklandırma

Malzeme Atama

Render

DVD İçeriği;

AutoCAD 2011 Görsel Eğitim DVD

AutoCAD 2011 Örnek Uygulamalar DVD

AutoCAD 2011 Trial Sürümü

Toplam : 150 Video – 25 Saat Görsel Eğitim

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Konu : Autocad
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
45,43 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com