Bigsoft Öğreniyorum " Afrika Kıtası " |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bigsoft Öğreniyorum " Afrika Kıtası "Bigsoft Öğreniyorum " Afrika Kıtası " [*]"ÖĞRENİYORUM OKUL SERİSİ altında yayınlanan Dünya Ansiklopedisi CD-ROM''larından biri olan AFRİKA bütün kıtayı ve bu kıtada bulunan bütün ülkeleri ayrıntılı bir şekilde tanıtıyor AFRİKA CD-ROM''u diğer bütün Ansiklopedya ürünleri gibi tamamen görsel, etkileyici ve öğretici AFRİKA CD-ROM''unda bulunan bölümler şunlardır: AFRİKA KITASI: AFRİKA CD-ROM''unda Afrika kıtasının özellikleri ayrıntılarıyla tanıtılmaktadırTam ekran fiziki, siyasi ve uydu haritaları, etkileyici dijital fotoğraflar ve video filmleri ile desteklenmiştir AFRİKA ÜLKELERİ: AFRİKA CD-ROM''unda, bu kıtada bulunan bütün ülkeler kapsamlı bir şekilde tanıtılmaktadır Her ülkenin tam ekran fiziki ve siyasi haritaları, uydu fotoğrafları ve video görüntüleriyle desteklenmiştir Her ülkenin bayrağı, devlet arması, parası, pulları ve ulusal marşları bu CD-ROM''da yer almaktadır HAVADAN AFRİKA: Bu nefes kesici bölümde, tüm kıtanın havadan çekilmiş dijital fotoğraflarından oluşan bir albüm bulacaksınız ÖZEL BÖLÜM; SFENKSİN GİZEMİ: AFRİKA CD-ROM''unda yer alan özel dosyada dünyanın en gizemli anıtı olan Mısır''daki Sfenksi yakından tanıyacak ve gizemi çözmeye çalışacaksınız AFRİKA CD-ROM''u, bugüne kadar yayınlanmış en kapsamlı ve görsel açıdan en zengin kaynaktır Bu CD-ROM''u hem evde hem de okulda temel başvuru kaynağı olarak kullananacak; bu CD-ROM ile yeni topraklar keşfederek ve dünyamızı daha çok sevdiğinizi fark edeceksiniz" Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 8,90 TL |
|