Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afrika kıtası, bigsoft, öğreniyorum

Bigsoft Öğreniyorum " Afrika Kıtası "

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]"ÖĞRENİYORUM OKUL SERİSİ altında yayınlanan Dünya Ansiklopedisi CD-ROM''larından biri olan AFRİKA bütün kıtayı ve bu kıtada bulunan bütün ülkeleri ayrıntılı bir şekilde tanıtıyor
AFRİKA CD-ROM''u diğer bütün Ansiklopedya ürünleri gibi tamamen görsel, etkileyici ve öğretici
AFRİKA CD-ROM''unda bulunan bölümler şunlardır:
AFRİKA KITASI: AFRİKA CD-ROM''unda Afrika kıtasının özellikleri ayrıntılarıyla tanıtılmaktadırTam ekran fiziki, siyasi ve uydu haritaları, etkileyici dijital fotoğraflar ve video filmleri ile desteklenmiştir
AFRİKA ÜLKELERİ: AFRİKA CD-ROM''unda, bu kıtada bulunan bütün ülkeler kapsamlı bir şekilde tanıtılmaktadır
Her ülkenin tam ekran fiziki ve siyasi haritaları, uydu fotoğrafları ve video görüntüleriyle desteklenmiştir Her ülkenin bayrağı, devlet arması, parası, pulları ve ulusal marşları bu CD-ROM''da yer almaktadır
HAVADAN AFRİKA: Bu nefes kesici bölümde, tüm kıtanın havadan çekilmiş dijital fotoğraflarından oluşan bir albüm bulacaksınız
ÖZEL BÖLÜM; SFENKSİN GİZEMİ: AFRİKA CD-ROM''unda yer alan özel dosyada dünyanın en gizemli anıtı olan Mısır''daki Sfenksi yakından tanıyacak ve gizemi çözmeye çalışacaksınız
AFRİKA CD-ROM''u, bugüne kadar yayınlanmış en kapsamlı ve görsel açıdan en zengin kaynaktır
Bu CD-ROM''u hem evde hem de okulda temel başvuru kaynağı olarak kullananacak; bu CD-ROM ile yeni topraklar keşfederek ve dünyamızı daha çok sevdiğinizi fark edeceksiniz"

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
8,90 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com