HP Kablosuz Taşınabilir Mouse LR918AA |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
HP Kablosuz Taşınabilir Mouse LR918AAHP Kablosuz Taşınabilir Mouse LR918AA HP Kablosuz Taşınabilir Mouse LR918AA Her yerde çalışın ve bağlantınızı korumaya devam edin Kömür Grisi HP Kablosuz Taşınabilir Fare'deki kablosuz teknoloji sayesinde bağlantıda kalır, optik sensörü sayesinde de çok çeşitli yüzeylerde çalışırsınız Üç düğmesi ve tıklatılabilir kaydırma tekerleği mükemmel denetim sağlar Her yerde çalışın ve bağlantıda kalın Yeni gelişmiş kablosuz teknoloji sayesinde her yerde çalışabilir ve bağlantıda kalabilirsiniz HP Kablosuz Taşınabilir Fare ile dışarıdan çok daha az etkileşim alır ve daha geniş bir kapsama alanına sahip olursunuz Üstelik kurulum da gerekmez: sadece takın ve kullanın! Güvenle seyahat edin Yüksek duyarlıklı optik sensör (1200 CPI) farenizin çok farklı yüzeylerde çalışmasını sağladığından, bulunduğunuz her yerde etkin bir şekilde çalışabilirsiniz Ayrıca farenizin gücü de bitmez: bu fare tek bir pille altı aya kadar çalışabilir Mükemmel rahatlık ve denetim Farenin simetrik, oyuk bir tasarımı ve rahatlık ve denetim sağlamak için dokulu bir yapısı vardır; çalıştığınız her yerde rahatça kullanabilirsiniz Ayrıca rahat ve güvenli bir tutma şekline imkan veren kauçuk kenarlar, her zaman kontrolün sizde olmasını sağlar Üstün kaydırma denetimi HP Kablosuz Taşınabilir Farenizdeki üç düğme ve yukarı ve aşağı sorunsuz kaydırma denetimi sunan kauçuk, tıklatılabilir kaydırma tekerleği simetrik bir şekilde tasarlanmıştır Oyuk tasarımı ve dokulu yapısı ile mükemmel bir rahatlık sunmak için elinize hafif bir şekilde oturur Uyumluluk: Windows XP, Vista, 7 Güç: Optik sensör (1200 cpi); 3 düğme: iki adet temel düğme ve tıklatılabilir kaydırma tekerleği; 2,4 GHz hızda USB kablosuz alıcı Boyutlar: Ambalajdan çıkarıldığında: 96 x 36 x 57 mm Paketli: 218 x 160 x 80 mm Ağırlık: Ambalajdan çıkarıldığında: 0,058 kg Paketli: 0,153 kg Garanti: 2 yıllık sınırlı garanti Kutudakiler: HP Kablosuz Taşınabilir Fare; USB Kablosuz Mikro Alıcı; Belgeler; Bir AA Pil; 2 yıllık sınırlı garanti Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 haber ver |
|