Arkadaş Şiirler |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaş ŞiirlerArkadaş İle İlgili Şiirler Arkadaş İle İlgili Şiirler kısa Arkadaşlık Ne güzeldir Arkadaşlık Olmasaydı arkadaşlık Kalırdık yalnız Ne güzeldir Arkadaşlık En değerli hazinedir Arkadaşlık Ne güzeldir Arkadaşlık Sırlarını saklar Sırlarını paylaşır Ne güzeldir Arkadaşlık Kötü günde Olur yanımızda Ne güzeldir Arkadaşlık Çok değerlidir Arkadaşlık Metin Tuncel Arkadaşlık Aynı höllükte belenip, Aynı beşikte büyümektir Arkadaşlık, dediğin… Aynı topacın milinde, Kılı-kısrağı ürkütüp Camı, çanağı kırmaktır Arkadaşlık, dediğin… Aynı nisanda fışkırıp, Aynı koyaklarda, Sarı sümbüle yoldaş olmaktır Arkadaşlık, dediğin… Aynı yerin korunda yanıp, Aynı yerin külünde savrulmaktır Arkadaşlık, dediğin… Bekir Kalkan EN İYİ ARKADAŞIM İyilik meleği gibisin, Parlak yıldız gibisin, Bir gül gibisin, Her şey sensin, Biricik arkadaşım Başka ne diyeyim sana, Hayatım desem hayat kısa, Güneşim desem güneş batıyor, Gülüm desem o da soluyor, Sana en iyi arkadaşım demeliyim, Çünkü arkadaşlığımız hiç bitmeyecek! Yazan: revna demirel Arkadaş Arkadaş vardır, soğuk bir selamdır alıp verdiğin arkadaş vardır,ılık bahar havası arkadaş vardır,sımsıcak! kimisi birlikte yemek,sohbet içindir belki beştir sayısı belki de bir arkadaş vardır,ağlatan arkadaş vardır,zor günde seni bırakan arkadaş vardır,iyi ve doğru yıllar geçse de ararsın onu arkadaş vardır, yüzüne gülüp arkandan söz eden arkadaş vardır,kendini özleten arkadaş vardır,ömrü bir baharlıktır arkadaş vardır,hayat dolu varlıktır arkadaş vardır,seninle gülüp ağlayan bir çiçek gibi hemen solmayan yanında değilken de seninle olan (1981) Gülhan Çeliktaş DOSTLUK Dostluk öyle bir şey, Kimse önüne geçemez, Öyle kuvvetlidir ki, Kimse onu yenemez Herkes dostluğu bilir, Her şey onu bilir, Umudumuz,yüreğimiz Sırlarımız,sevgimiz dostluk cemre kemer Arkadaşlık Gökte yıldız Denizde kum Issız çölde Bir yudum sudur Arkadaşlık Ağaçta yaprak Damarda kan Zifiri karanlıkta Bir güneştir Arkadaşlık Okulda sırdaş Fikirde yoldaş Bir karında kardeştir Arkadaşlık Mahmut Çatak BİR DOSTUM VARDI ESKİDEN Bir dostum vardı eskiden Kardeş gibiydik En sonunda ayrıldık O dünyanın taa öbür ucuna Bir dostum vardı eskiden Acılarımı paylaşan Bir dostum vardı eskiden Adı Burçin di Şimdi dostsuz Oturuyorum bir köşede Şimdi dostsuz Hayatın anlamı yok! Yazan: yağmur şensöz arkadaşlık Yıllardır yolunu gözleyen, Hasretine dayanamayan, Bir arkadaşın seni bekliyordu Günleri,saatleri hatta dakikaları, Sensiz yaşayamıyordu! Seninle mektuplaştığı halde Seni tanımıyordu! Sonunda karşılaşıp, Birbirlerini tanıdılar, Ve mutlu oldular!!! Yazan: YAREN KAPTAN |
|