Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eski, kalmadı

Artık Eski Ben Kalmadı Ki

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Artık Eski Ben Kalmadı Ki

Hayatima giriyorsunBaz i seyleri kendi görüsüne göre yorumluyorsun Kafami allakbullak edip bütün dikkati kendi üzerine çekiyorsun

Kiziyorum

Bana kendinden çok deger veriyorsunBan a sevgiyi paylasmayi dostlugu aski ögretiyorsun beni bencillikten koruyorsun

SeviniyorumBe nim için birçok seyden vazgeçip birçok sey yapiyorsunBen i kendine baglayip alistiriyorsun Veriyorsun aliyorsunSeni seviyorumAnla tiyorsun,dinliyorumZaman zaman kizip hir çikariyorumÖzür dileyip gönlümü aliyorsun

Seni kiskaniyorumE llerimi tutuyorsun gözlerime bakiyorsun "seni seviyorum" diyorsun0 an içimde firtinalar kopariyorsun"Sen" deyince heyecanlaniyor um

Sana tapiyorumSöylüyorum dinlemiyorsunÜzüyorsun yikiyorsun sürekli kiziyorumSall aniyorsunBirs eyler degerini yitiriyorSeni kaybediyorumA klima geliyorsun agliyorum seni görüyorum görmezlikten geliyorumIçim yaniyorYoksa hala?Bakiyorsun bakmiyorumSöylüyorsun dinlemiyorumY aniyorsun umursamiyorum

Pisman oluyorsunDüsünüyorum düsünüyorumTekrar tutuyorsun ellerimi tekrar bakiyorsun gözlerimeBu sefer firtina bir yagmur damlasina dönüsüyorSana söylenecek tek cünle kaliyor

"Artik eski ben kalmadi!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com