![]() |
Söyle Sen Yasarken Öldünmü ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söyle Sen Yasarken Öldünmü ?![]() Söyle SEN yasarken Öldünmü ? Dört duvar sanki her bir tarafindan üstüme üstüme geliyor Hapsoldum sanki cikamiyorum nefes almaya calisiyorum olmuyor olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bogazima dügümleniyor hersey Avazim geldigi kadar bagirmak Atmak Istiyorum Icimdeki SENI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasarken Ölüyorum Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yavas Yavas Aci Cekerek Her Saniye Bile Seni Düsünerek Kayboluyorum Sanki Sehirin denizinde Boguluyorum Mavi Dalgalarda ![]() ![]() ![]() Nefes almaya calisiyorum olmuyor olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurtarin beni diyerek bagiriyorum Kimseler Duymuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dalgalar Savuruyor beni dört bir yana Yasarken Ölüyorum Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yavas Yavas Aci Cekerek Her Saniye Bile Seni Düsünerek Yürüyorum caddelerde Yolumu sasiriyorum Bir labirintin icindeyim sanki ![]() ![]() ![]() ![]() Susuyorum Artik Cikmaz Yollara Girdigimi Anliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yolun Sonuna Geldigimi Hissediyorum Nefes almaya calisiyorum olmuyor olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasarken Ölüyorum Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yavas Yavas Aci Cekerek Her Saniye Bile Seni Düsünerek Söyle SEN Yasarken Öldünmü ? Ben Öldüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|