![]() |
Kravat!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kravat!!!!Adamın biri, yeni açılan lüks büyük mağazaya gitmiş, satıcı kıza yaklaşmış: - Bir kravat almak istiyorum ![]() Satıcı kız son derece şirin bir tavırla: -Beyefendi, bizde müşteriyi memnun etmek esastır ![]() - İpekli ![]() - O zaman lütfen birkat yukarı buyrun, ipekli kravatlar bir kat yukarıda ![]() Adam bir kat yukarı cıkmış, başka bir satıcı kız: -Ben ipekli bir kravat almak istiyorum ![]() - Beyefendi, kravat düz mü olacak, desenli mi? - Desenli ![]() - Bizde müşteriyi memnun etmek esastır, desenli kravatlar bir kat yukarıda, lütfen üst kata buyurun ![]() ![]() - Ben ipekli ve desenli bir kravat almak istiyorum ![]() - Desenler çizgili mi, çicekli mi olacak? -Çizgili ![]() -Bizde müşteriyi memnun etmek esastır, çizgili kravatlar bir kat yukarıda, lütfen bir kat yukarı buyurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ben ipekli, ince çizgili, zemini koyu, bir kravat istiyorum ![]() - Kravatı bu elbiseyle mi kullanacaksınız? - Hayır, evdeki elbisemle ![]() - Beyefendi, bizde müşteriyi memnun etmek esastır, bir uyumsuzluk olursa firmamızın prensiplerine ters düşer, lütfen evden öbür elbisenizi alır gelir misiniz? Adam büyük bir öfkeyle asansöre gitmiş ![]() ![]() - İşte popom, işte evdeki tuvaletin klozet kapağı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|