![]() |
Özlü Ama Komik Sözler. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özlü Ama Komik Sözler.Içine birden garip bir çalisma istegi gelirse, otur bekle geçsin ![]() · Hayat sahnesinde bütün yeteneksiz figüranlara bir rol vardir ![]() · Herkesin haksiz olmasi senin hakli oldugunu göstermez · Baskalarini eline sağlık sIk affedin, ama kendinizi asla ![]() · Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur ![]() · Kitap okumuyorsaniz, tartismayalim ![]() · Asik ol ama kimseden sana asik olmasini isteme ![]() · Size kaç kere açik saçik dergi koymayin dedim su ahlak masasinin üstüne ![]() · Sinavlarda adini yazana 50 verilsin ![]() ![]() · Altin gibi çocuktu, bozup bilezik yaptilar ![]() · Son gülen hep sen olacaksin ![]() ![]() · Gecekonducular dikkat! Mars'ta hayat varmis ![]() · Cesur ol, degilsen bile öyle davran, kimse aradaki farki anlamasin ![]() · Size çikmaz demedik mi? Hadi bakalim is basina! · Soguktan gelen casusun durumu iyi degil ![]() ![]() · Kizdirmayin çarparim ![]() · Dünya delikanli olsaydi, top olmazdi ![]() · Mutlulugu yasaman için asik olman gerek, asik olman için beni sevmen gerek ![]() · Çevreye verilen rahatsizliktan dolayi özür dileriz ![]() · Gülümseyin çünkü gülümsemek dudaklarin ikinci olarak yaptigi istir ![]() · Temiz toplum bekleyebilir, önce semiz toplum! Bu da bir fikir ![]() · Aptallarla tartisma, çünkü digerleri aranizdaki farki anlamayabilir ![]() · Castro için çalisiyorum ve karsiliginda puro aliyorum ![]() · Oturan Boga'ya göre bütün beyazlar cilt hastasiydi ![]() · Dünyanin en kolay isi baskasinin parasini harcamaktir ![]() · Kendi gelecegimizi hazirlariz, memnun kalmazsak kader deriz ![]() · Yalan söyleyenlerin çok iyi bir hafizaya ihtiyaci vardir ![]() · Insan yüksege çiktikça pantolondaki yamanin görünmesi ihtimali artar ![]() · Talihi açik olanin horozu da yumurtlar ![]() · Gel kalbimde yasa, kira falan istemem ![]() · Her sey yolundaysa bir seyler kesinlikle gözünüzden kaçmistir ![]() · Bir tarafiniz ne kadar çok kasiniyorsa eliniz ulasacagi yerden o kadar uzaktir (Tecrübe!) · Evde patron oldugunu söyleyen bir erkege kesinlikle inanmayin ![]() ![]() · Eger öküzlerle domuzlar konusabilselerdi, konustuklari tek sey yem olurdu! · Demokrasilerde istediginizi söyleyip, söylenenleri yaparsiniz! · Nefes alamiyorum, atmosferi açin ![]() · Oturdugu yerden basariya ulasan tek sey tavuktur ![]() · Çevre yolunda ambulansa yarisin, azraili sinir edin · Kimi dertten içer, kimi neseden, ben siseden içiyorum ![]() · Aptallarla tartismayin, çünkü onlara malum olur ![]() · Akilli olup dünyanin kahrini çekecegine, deli ol dünya senin kahrini çeksin ![]() · Ati alan Üsküdar'i geçti ![]() ![]() · Kumari birakacagima bahse girerim ![]() · Düsün ve hepimizi sok et böylece ![]() · Rüsvet uluslararasi para birimidir ![]() · Bakarsan bag olur, bakmazsan göremezsin ![]() · Turiste güler yüz gösterin ki, aldatildigini anlamasin ![]() · Yazilidan sifir aldim ama önemli olan katilmakti ![]() · Ayda 200 milyon kazanmak ister misiniz? O zaman aya gidin ![]() · Erkeklerin asklari belediye otobüslerine benzer ![]() ![]() · Baharin günesine, erkegin sevgisine güvenilmez ![]() · Aklim basimdan gitti, zaten söyle bir ugramisti ![]() · Diskolar Nuh'un gemisi gibidir, damsiz girilmez ![]() · Güzellik Allah vergisidir, sivilce de KDV'si ![]() · Mutlaka bir dil kursuna gidin ![]() ![]() · Halktan biri gibi davranma, zaten öylesin ![]() · Borç isterken dürüst olun, ödemeyeceginizi bastan söyleyin · Orhan Pamuk'un son kitabinda kupon var gibi geliyor bana ![]() ![]() ![]() · En büyük intikam affetmektir ![]() · Ufolarin sirri çözüldü, Nevsehir-Venüs dolmuslari ![]() · Notlarinizi bankaya yatirin ![]() ![]() · Eskiden yerin kulagi vardi, simdi kadrolu paparazzisi var ![]() · Hayatimiz evle macera arasinda geçip gidiyor iste ![]() ![]() ![]() ![]() · Ögle yemeginde yemediginiz her ekmek, size aksam yemeginde bayatlamis olarak size geri dönecektir ![]() ![]() · Ayakkabinin kallesi ayagi arkadan vurur ![]() · Çirkin kadinlara da gülümseyin, sevap kazanirsiniz · Temizlik imandan gelir ![]() ![]() · Sevdiginiz kiz tiras olurken yüzünü kesiyorsa onu terk edin ![]() · Insanlik prim yapacak, sakin kendinizi ucuza satmayin ![]() · Ask bir horoz sekerine benzer ![]() ![]() · Unut dediler unuttum ![]() ![]() · Kaynanam kayboldu ![]() ![]() · Sabah uyaninca kendinden nefret etme, öglene kadar uyu ![]() · Futbolculara çok kiziyorum, hep çimenlere basiyorlar ![]() · Dünyada iki kör olduguna inaniyorum ![]() ![]() · Havayi idareli kullanin, yavas yavas nefes alin ![]() · Ak akçe eskidendi ![]() ![]() · Rüsvetçilerle savasin ![]() ![]() · Hayatimda üç önemli sey var ![]() ![]() · Arkanizdan konusmak gibi olmasin ama, çekilin de geçelim ![]() · Ben ve sen yoksak biz olur muyuz dersin? · Sevmek yalansa dogru olmak istemiyorum ![]() · En agir isçi benim ![]() ![]() · Her seyin tabu sayildigi bir ülkede yasiyoruz ![]() ![]() · Aglama sevgilim, islaniyorum ![]() · Bahçeni temiz tut, çöpleri yan bahçeye at ![]() · Hem kalbimden çikmiyor, hem de kirayi vermiyorsun ![]() · Askimiza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim ![]() · Ne yanlis numara mi? Madem yanlis numara niye açiyorsun kardesim? · Tanri varsa bu onun sorunu ![]() · Iki gönül bir olunca, samanligi polis basti ![]() · Tombul kizlarin rejimi hep yarin baslar ![]() · Beni takip etme, ben de kayboldum ![]() · Tahsil hayatim çok parlakti, hep yaldizli sifir alirdim ![]() · Yalan erkek için son siginaktir, kadin için ilk yardim ![]() · Kapi önünde ask yapma ![]() ![]() · Bir gün sismanlayip da dönersen geri, kalbimin kapilarindan sigabilirsen gir içeri ![]() · Askin gelisi, aklin gidisidir ![]() · Ask meraktan ötürü baslar, aliskanliktan ötürü devam eder ![]() · Erkeklerin gözleri, beyinlerinden daha çok gelismistir · Ölüm çok tatli bir sey, bu yüzden hep sona saklanir ![]() · Çalismak eglencelidir, ama simdi eglence zamani degil ![]() · T ![]() ![]() ![]() · Hiç bos vaktim yok, sabah aksam is ariyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|