![]() |
Laf Sokmalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laf Sokmalar80'li yılların sonların bir besiktas-boluspor macı sırasında hakem besıktasin net 2 golunu vermez, boluspora havadan bir penaltı verir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------- bir telefoncuya giren cocuk nokia 3310'ları incelemektedir ![]() -abi bunun şarji bi hafta gider mi? -sırtında bi aküyle dolasırsan gider ----------------------------------------------------------- muhabir: müslüm bey, hakan tasıyan icin arabeskin yeni peygamberi diyorlar ![]() müslüm gürses: ben öyle bir peygamber gönderdigimi hatırlamıyorum ![]() ------------------------------------------------------------- zamanin birinde istanbulda pastahaneleri teftise giden mudurun biri pasta ustasina sormus: "bu pastalara hangi yag kullaniyorsunuz"? demis ![]() "sana koyuyoruz efendim" demis ![]() mudur de demiski: "bende butun pastacilara soyleyim bundan sonra "sana koysunlar" ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------ galatasaray lisesi'nin senliginde okulda tuvalette bir istanbul erkek liseli ile bir galatasaray liseli pisuvarda işemektedirler ![]() -sizin okulda işedikten sonra elinizi yikamayi ogretmiyorlar mi? istanbul erkekli : -hayir, bizim okulda elimizi degdirmeden işemeyi ogretiyorlar ----------------------------------------------------------- muhafazakar insanlarin ugradiklari,tellerle cevrili bir plaja bikini ile girmek isteyen bir bayani, plajin girisinde bekleyen gorevli durdurur ve şöyle der bekci: hanfendi bu plaja 2 parcali mayo ile girmek yasaktir!!! kadin: peki o zaman hangisini cikarayim? bekci: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------- tiki kiz kopegini dolastirmaya cikarmistir ![]() -bak bak ite bak ne guzel ![]() ![]() ![]() -o it degil timaam mi? onun adi titi ![]() -aaaa it konustu ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------ efendim canakkale'de bir arkadasimiz tuvalet sormaktadir koylunun birine, vaziyet acildir ve soruya dogrudan girilir: a: ya amca buralarda tuvalet var miydi acaba? b: bak simdi yolun karsisinda az biraz ileride, ha su diregin dibi! herkes tutulmustur ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------ -iyi gunler 60 saniye icinde finans bank kartina sahip olmak ister misiniz? -abi 18 i doldurmadim ben -biz doldururuz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|