![]() |
Üç Kadin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üç KadinÜç kadin arkadas bir kaza sonucu ayni anda hayatlarini kaybedip cennete giderler ![]() 'Bizim burada uymaniz gereken tek kural var ![]() ![]() dikkat edin sakin üstlerine basmayin' der ![]() cennete girerler ![]() ![]() adeta imkansizdir ![]() ördegin üstüne basar ![]() ![]() adam vardir ![]() cezasi olarak sonsuza kadar bu çirkin adama kelepçeli olarak yasayacaksin' der ![]() Ikinci gün kadinlardan biri yine kazayla bir ördegin üstüne basar ve Cebrail aninda yaninda çok çirkin bir adamla gelip onlari kadina ceza olarak birbirlerine kelepçeler ![]() Üçüncü kadinin gözü bu olaylardan çok korkar ![]() akibetine ugramamak ve sonsuza kadar çirkin bir adama kelepçelenip yasamamak için her attigi adima acayip dikkat etmeye baslar ![]() geçer ve hiçbir ördegin üstüne basmaz ![]() Derken bir gün Cebrail belirir ![]() inanilmaz derecede yakisikli bir adam vardir ![]() söylemeden yakisikli adamla kadini kelepçeler ve yine birsey söylemeden çeker gider ![]() ![]() yakisikli adamla kelepçelenmistir ![]() 'Ben acaba ne yaptim da sonsuza kadar senin gibi güzel bir adamla birlikte olmayi hak ettim' der ![]() Adam surati asik bir sekilde cevap verir ![]() ama ben az önce bir ördegin üstüne bastim' der |
![]() |
![]() |
|