Turkcell'in Aldatan Tarifeleri |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Turkcell'in Aldatan Tarifeleribirkaç kere mesajlarıma gelince hadi üye olayım 1 kişi ile ayda 300 dakika sadece 9 lira ama o telefonla sadece eşimle konştuğum halde ve ayda sadece 100 dakika civarında konuştuğum halde faturalarım 45 ytl geliyordu benden ayda 9 ytl ücret ona kdv ona özel iletişim vergisi ona şunu bunu anlamsız şeyleri de ekleyerek bu saçma sapan fiyatı çıkarıyorlardı önceleri iyi hadi belki ben dikkat etmedim aştım süreyi bellimi olur dur bir daha deniyeyim birdaha birdaha deniyeyim dedim ve bu saçma fiyat aylar boyu değişmeyişmeyince iptal ettim iptal işlemi internetten oluyor kolay olmuyır emin olamıyorsunuz bide müşteri hizmetlerini arayıp dakikalarca bekleyip emin olmak için aradığınızı soyleyşnce tekrar bekleyip sonunda iptal olduğunu öğreniyorsunuz eşimde aynı şekilde 3 kişi olan tarifeyi aldı sonuç yine aynı kandırmacaydı ben tarifeden çıkınca sedece eşimle konuştuğum telefonuma 22 ytl geliyor Turkcell'i kimseye tavsiye etmiyorum numaramın diğer operatöre taşınabilirliğinden emin olunca kendimde en kısa sürede turkcell'den çıkacağım |
|