Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2006, imalat, programı, üretim

2006 Üretim Ve İmalat Programı

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2006 Üretim Ve İmalat Programı

Üretim ve imalat programımız, Stok yönetim programımıza ilave olarak hazırlanmıştır

Stok yönetim programımızda her türlü malı alıp satabiliyordunuz ve bu işlemlerle beraber detaylı olarak stok takibi gibi daha birçok raporlamaya ulaşabiliyordunuz

İlave bazı modüllerle programı dahada geliştirerek imalat ve üretim işlemlerinizide yapabilmenize olanak tanıdık

Stok listenizi oluştururken grup alanına satış derseniz, satacağınız ürünleri, üretim derseniz imalatta kullanacağınız ürünlerin girişini yapabilir ve buna göre satış ve üretimde kullanacağınız stok listeniz daha sağlıklı olarak oluşturulur

Üretim imalat programını kimler kullanabilir Belli bir gruptaki yarı mamül ürünlerin birleşiminden yeni bir ürün oluşturuyorsanız ve bu işlemdeki hesaplamaları yapmak size zaman kaybettiriyor aynı zamanda hatalara neden oluyorsa artık işiniz çok kolay Siz sadece hangi ürünü üreteceğinizi ve bu ürünü üretirken stoklarınızdaki hangi malzemeleri ne oranda kullanacağınızı birsefere mahsus programa tanıtıyorsunuz, gerisini program hallediyor Aynı üretimden 120 tane imal edeceğiniz zaman stoklarınızdaki hangi malzemeden kaç tane kullanmanız gerektiğini belirleyecek, birim maliyetini, kullanılan malzeme maliyetini, toplam üretim maliyeti gibi değerleri hesaplayacaktır Aynı zamanda stoklarınızın bu miktardaki üretimi karşılayıp karşılıyamıyacağını da kontrol edecek, stoklarınız yeterli değilse, yeterli olan miktara kadar kontollerine devam edecek ve stok miktarının uygun olduğu üretimi yapmanızı sağlayacaktır

Stok listenizdeki satış olarak gruplandırdığınız ürünleri farlı olarak satacağınız gibi bu üretim imalattan oluşan yeni mallarınızıda ayrı olarak satabileceksiniz

Hangi tarihte hangi üretimi yaptığınızı, kaç adet ürettiğinizi, birim maliyetinin, üretim maliyetinin ve satış fiyatının ne olduğunu Yeni ürettiğiniz malların stok durumunu, kaç tane satıldığını, ne kadar kaldığını, kime hangi tarihte satıldığı gibi daha birçok rapora ulaşacaksınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com