|
|
Konu Araçları |
başkanlari, bilgisayar, bölüm, mühendisliği, toplantisi |
Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlari Toplantisi |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlari ToplantisiBİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLARI TOPLANTISI Elektrik Mühendisleri Odası tarafından üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği bölüm başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantı, 27 Haziran 2009 tarihinde Ankarada gerçekleştirildi Toplantıda, EMO-üniversite ilişkileri, bilgisayar mühendislerinin sorunları ve örgütlenme konusunda görüş alışverişinde bulunuldu Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanları Toplantısı, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Genel Merkezi Konferans Salonu?nda yapıldı Toplantıya, EMO 41 Dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarık Öden, EMO 41 Dönem Yönetim Kurulu Yazmanı Hüseyin Önder, EMO Bilgisayar Mühendisliği Meslek Dalı Ana Komisyonu (Bilgisayar MEDAK) Başkanı Gölay Şakiroğulları, Başkent Üniversitesi?nden Prof Dr Ziya Aktaş, Dokuz Eylül Üniversitesi?nden Prof Dr Alp Kut,*Marmara Üniversitesi?nden Yrd Doç Dr Melih Kırlıdoğ, Maltepe Üniversitesi?nden Yrd Doç Dr Tugay Bilgin katıldı Toplantı, EMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarık Öden?in açılış konuşmasıyla başladı Bilgisayar MEDAK Başkanı Gölay Şakiroğulları tarafından yönetilen toplantıda sırasıyla; "EMO- Üniversite İlişkileri", "Mesleki Örgütlenme Yapısı Beklentileri", "Meslek Tanımı ve Unvanlar", "İmza ve Denetim Yetkileri" ve "Bilgisayar Mühendisliği Eğitim Sorunları"* konu başlıkları ele alındı 30062009 15:21:04 ELEKTRİK İÇ TESİSLERİ YÖNETMELİĞİ TASLAĞI 5 YILDIR BAKANLIKTA BEKLİYOR (1227) EMO ESKİŞEHİR ŞUBESİ İLK GENEL KURULU'NU GERÇEKLEŞTİRDİ (539) 7 ENERJİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRGESİ AÇIKLANDI (474) EMO DENİZLİ ŞUBESİ 8OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ (429) EMO BURSA ŞUBESİ 12 OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (375) EMO İZMİR ŞUBESİ 28 OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ (366) EMO'DAN DAYANIŞMA GREVİNE DESTEK (323) ÇEÇEN VE KÜÇÜK HALK TV'DE (297) EMO ADANA ŞUBESİ 13 OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ (282) 3 AĞ VE BİLGİ GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU "BİLGİ VE TOPLUM" TEMASIYLA DÜZENLENİYOR (239) Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr |
|