|
|
Konu Araçları |
düzenlendi, eğitim, elektrik, semineri, tesislerinde, topraklamalar, şubemizde |
Şubemizde Elektrik Tesislerinde Topraklamalar Eğitim Semineri Düzenlendi. |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şubemizde Elektrik Tesislerinde Topraklamalar Eğitim Semineri Düzenlendi.ŞUBEMİZDE ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ ŞUBEMİZDE, MİSEM KAPSAMINDA 16-17-18 TEMMUZ 2009 TARİHLERİNDE ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR SEMİNERİ 25 ÜYEMİZİN KATILIMIYLA DÜZENLENDİ 25 Üyemizin katılımıyla* yapılan* 3 günlük seminerde*; TMMOB Etik, Tüzük, Yasa ve Yönetmelikler konusunda, Yönetmelikler / Standartlar, Amaç, Kapsam, Topraklamalar Hakkında Genel Bilgiler, İşçi sağlığı - iş güvenliği, Potansiyel Dengeleme, Toprak Geçiş Direnci, Tasarım, Alçak Gerilim Tesislerinde Topraklama, Yüksek Gerilim Tesislerinde Topraklama, Aşırı Gerilimlerde Topraklama, İç Aşırı Gerilimler ve Dış Aşırı Gerilimler konularında Hasan AKTAŞ, İlk Yardım konusunda ise Dr Soner IŞIK?ın* eğitimiyle 3 günlük seminer tamamlandı Seminerin son günü ise*Adem Tolunay*Anadolu*Lisesi*yanındaki TEDAŞ?a ait *Trafo Merkezinde ki uygulamalı eğitimin ardından yapılan sınavla eğitim tamamlandı 21072009 16:50:13 ELEKTRİK MOTORLARINDA BAKIM,ONARIM, ARIZA GİDERME SEMİNERİ YAPILDI (129) MURATPAŞA BELEDİYESİ İLE ASANSÖR PROTOKOLÜ İMZALANDI (124) TEKEL İŞÇİLERİNİN DİRENİŞİNE DESTEK (44) ANTALYA'DA TEKEL DİRENİŞİ İLE DAYANIŞMA (36) YAPI DENETİM İLE İLGİLİ YASA VE TEKNİK YÖNETMELİKLER KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ (32) Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr |
|