![]() |
Karıştırdım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KarıştırdımSarisin ile esmer de, köseyi kolay dönmek için banka soymaya karar vermisler ![]() ![]() ![]() Esmer bütün gece oturup plan yapmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Iyi anladin degil mi ?" diye de sormus ![]() "Burasi küçük bir semt bankasi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Binmisler arabaya, gitmisler bankaya ![]() ![]() ![]() Esmer motoru çalisir tutarak direksiyonda beklerken, sarisin bankaya girmis ![]() 5 dk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam gaza basip kaçmaya karar vermisken, bankanin kapisi büyük bir gümbürtüyle sonuna kadar açilmis ![]() ![]() ![]() Önde sarisin elinde bir ip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkasindan güvenlik görevlisi "DUR" diye bagirarak ates ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü pantolonu ve iç çamasiri dizlerinden asagiya inmis ![]() ![]() ![]() Sarisin arabaya atlamis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Bir de bana plani tam anladigini söylemistin ! ![]() ![]() -"Anladim tabii ![]() ![]() ![]() -"Ben sana GÜVENLIK GÖREVLISINI BAGLA, KASAYI BOSALT demistim gerzek |
![]() |
![]() |
|