![]() |
Adamın Biri Kahveye Girer Ve... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adamın Biri Kahveye Girer Ve...Adamın biri bir kahveye girer ve "Millet bana bakın! Size söylüyorum! Tam 30 sene sonra ben bu kahveye gene geleceğim ![]() çıkar ![]() Kahvedekiler "Adam deli herhalde ![]() ![]() Ve aradan 30 sene geçer ![]() Aynı adam kahveye gene gelir, "Hatırladınız mı beni millet? Size demiştim 30 sene önce ben yine geleceğim diye ![]() ![]() Kahvedekiler tabi ki şaşırır ![]() Adam devam eder; "30 sene sonra gene geleceğim bu kahveye ![]() ![]() Aradan 30 sene daha geçer ![]() Nesil değişmiştir 30 sene önceki insanların çocukları kahvede oturmaktadır ![]() Adam kahveden içeri girer ![]() "Bana Bakın Millet Ben Sizin babalarınıza söyledim, size de söylüyorum 30 sene sonra ben bu kahveye gene gelicem ![]() ![]() Kahve milleti gene bunu takmaz ![]() Aradan 30 sene geçer ve adam gene gelir ![]() "Beni hatırladınız mı millet? 30 sene önce tekrar gelicem demiştim, işte geldim ve 30 sene sonra gelip sizin çocuklarınıza da aynı şeyi söyliycem" der ve gider ![]() Aradan 30 Sene daha geçmiştir ![]() Ve adam Gene Kahveye gelir ![]() "Bana Bakın Millet Ben sizin dedelerinize söyledim ![]() 30 sene sonra ben bu kahveye gene gelicem" der ve gider ![]() İçlerinden birisi; "Arkadaşlar bana bu olayı dedem anlatmıştı ![]() ölmüyor? Nedir bunun hikmeti? diye soralım ![]() ![]() Ve bir hocaya giderler ![]() ![]() Hoca; "Ben bu gece rüyaya yatayım ![]() ![]() haber veririm ![]() ![]() Ve gece olunca hoca rüyaya yatar ![]() ![]() "Ya Azrail! ![]() ![]() Azrail; "Zamanında bu adam bir dilek diledi ve dileği kabul oldu, onun için ![]() ![]() Hoca; "Ne diledi Ya Azrail?" diye sorar ![]() Azrail; "Allah'ım bana milli piyangodan büyük ikramiye çıkana kadar canımı alma diye diledi" der ![]() Hoca; "E Allah istese buna büyük ikramiyeyi çıkartamaz mı?" Azrail; "Çıkartmasına çıkarır da… Ş*r*fsiz bilet almıyor ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|