Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
13cuma, ile, ilgili, rüyam

13.Cuma İle İlgili Rüyam

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

13.Cuma İle İlgili Rüyam

Arkadaşlar Rüyamda Mahallede Bi Arkadaşla Geziyoduk Ne Olduğunu Anlamadım Birden Güneş Yok Oldu Dedik Noluyo Sonra Aklıam Geldi Ben Dedim 13cuma bugün deccal geliyo galiba felan dedim sonra apartmana koştum eve gitmek için apartmanda geçkte asansör yok ama rüyamda vardı halam ve halamın çocukları asansörde kalmıştı tam kapıyı kapartırken görmüştüm bi kat çıktılar yukarıda kaldılar hemen bi üst kata çıktım tekmeleyerek kırdım kapıyı halam çıktı Bu Arada Güneş Bi Var Oluyo Bi Yok Oluyo Sonra Ben Eve Girdim Babam Bilgisayara Oturuyo (Gerçekte ÇÇok Oturmaz) Annem ile Kardeşim Yanında Ağlıyolar Hakkınızı Helal Edin Diye Felan Sonra Bende Dedim Ben cünübüm banyo yapıym ama korkuyom kardeşimde benle gelsin dedim uyandım (gerçekte cünüb değilm)

Neye anlama geliyor acaba yorumlarsanız çok teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com